Setari Cookie-uri

Anne Hathaway

Anne Hathaway a ales un portocaliu cald si de efect pentru impact total la pranzul Power of Women (Puterea Femeilor) organizat de Variety, in parteneriat cu Lifetime Movie Network, pe 24 septembrie. Rochia lui Anne era o creatie asimetrica fara bretele marca Lela Rose, la care actrita a asortat o poseta plic Robert Vivier, pantofi negri cu toc si varf decupat Jimmy Choo, si un inel Tito Pedrini.

Anne Hathaway a ales un portocaliu cald si de efect pentru impact total la pranzul “Power of Women” (Puterea Femeilor) organizat de Variety, in parteneriat cu Lifetime Movie Network, pe 24 septembrie. Rochia lui Anne era o creatie asimetrica fara bretele marca Lela Rose, la care actrita a asortat o poseta plic Robert Vivier, pantofi negri cu toc si varf decupat Jimmy Choo, si un inel Tito Pedrini.

Evenimentul a avut loc la hotelul Beverly Wilshire Four Seasons din Los Angeles si a sarbatorit activitatea filantropica a unor femei de exceptie din entertainment: pe langa Anne, au mai fost onorate Christina Aguilera, Christina Applegate, Maria Bello, January Jones, Sherry Lansing, Sigourney Weaver si Laura Ziskin. Anne a declarat ca se simte “ciudat sa fiu aici ca persoana aparte, dar ma simt minunat ca sunt aici si ca parte dintr-un colectiv.” Ea a mai spus ca, dupa parerea ei, “la nivel de viata traita – dar si in ceea ce priveste munca de caritate – nu vom ajunge niciodata nicaieri daca nu ne adunam laolalta”.

Organizatiile caritabile carora Anne le dedica o parte din timpul sau sunt, conform LookToTheStars.org, Lollipop Theater Network, Human Rights Campaign, Clinton Foundation, printre altele. Colaborarea cu Lollipop, de exemplu, a implicat prezenta ei in spitalele unde copii cu boli grave, in stare critica si incapabili sa se duca la cinema, au fost vizitati de starleta, care le-a prezentat doua din filmele sale, “Get Smart” si “The Devil Wears Prada”. Insa Variety a indicat in speta, pentru justificarea laurilor acordati vedetei, ajutorul acordat de Anne pentru “Service Nation”, o campanie menita sa inspire o noua era de voluntariat cetatenesc in America.

In afara de aceasta cauza nobila, Anne este si o “Aliata pentru Egalitate”, sprijinind initiativele sustinute de Human Rights Campaign, o fundatie infiintata cu scopul obtinerii drepturilor egale pentru minoritati sexuale de pretutindeni. Spiritul ei tolerant ca si activismul ei in acest domeniu merg mana in mana cu experienta ei din familie, dupa cum explica ea in 2008, la Gala HRC. Dintr-un interviu acordat reporterilor de la ivillage.co.uk, reiese ca Anne provine dintr-o familie credincioasa, din patura mijlocie a comunitatii New Jersey-ene, care i-a insuflat un sistem de valori trainice.

“Nu cred ca sunt o persoana destul de buna [pentru a ma calugari] – imi place hedonismul un pic prea mult! Dar ador ideea de a fi devotata complet acestei vocatii, fara un gram de vanitate. Cred ca asta iti da libertate spirituala mai mult decat orice. Intr-adevar, nu sunt de acord cu unele dintre pozitiile luate de Biserica Catolica. Cea mai importanta pentru mine fiind legata de faptul ca fratele meu mai mare este homosexual. Pentru mine conteaza mult sa pot sa il iubesc cu totul, liber, si e important sa pot raspandi idei in lume care sa nu limiteze oamenii in modul lor de a iubi.”
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.