Setari Cookie-uri

Anne Hathaway

Anne Hathaway a ales un portocaliu cald si de efect pentru impact total la pranzul Power of Women (Puterea Femeilor) organizat de Variety, in parteneriat cu Lifetime Movie Network, pe 24 septembrie. Rochia lui Anne era o creatie asimetrica fara bretele marca Lela Rose, la care actrita a asortat o poseta plic Robert Vivier, pantofi negri cu toc si varf decupat Jimmy Choo, si un inel Tito Pedrini.

In acest sens – precum si pentru a nu se lasa distribuita doar in roluri la indigo ca cel care a consacrat-o pe scena Hollywood-iana – Anne a jucat in “Brokeback Mountain”, filmul de referinta in materie de reprezentare a gay-ilor pe ecran. Inainte de a fi Lureen, Anne fusese o printesa de basm in “The Princess Diaries” si in sequel, apoi in “Ella Enchanted”, ceea ce rezultase intr-o oferta destul de saraca in roluri provocatoare pentru ea. Pentru a dovedi industriei ca are capacitati actoricesti mai variate decat fatada de fata naiva aratata anterior, Anne a aparut la bustul gol, mai intai in “Havoc” si apoi in “Brokeback Mountain”. Au urmat filme din ce in ce mai variate ca tema (“The Devil Wears Prada”), epoca (“Becoming Jane”) si gen (“Get Smart”, “Rachel Getting Married”, “Passengers”), iar valoarea lui Anne la box-office si la critici deopotriva nu a incetat sa creasca, film de film.

Pe Anne Hathaway o asteapta un program incarcat in continuare, cu filme in post-productie care vor trebui promovate dar si noi proiecte pe care actrita spera sa intre, in ciuda competitiei acerbe (pentru rolul principal din “My Fair Lady”, ea trebuie sa il convinga pe regizorul Danny Boyle ca Eliza Doolittle va fi mai naturala in interpretarea ei decat in a celorlalte doua actrite pe care el le are in vedere, si anume Keira Knightley si Scarlett Johansson). Revenind, insa, la rolurile deja obtinute de actrita, iata trailer-ul pentru “Valentine’s Day”, programat pentru o lansare previzibila, de Ziua Indragostitilor, in februarie 2010:



Un articol realizat de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.