Echilibristica lui Cate Blanchett intre scena si ecran

Echilibristica lui Cate Blanchett intre scena si ecran
Kudika
18 Iunie 2010

La decernarea Premiilor Tony, blondina Cate, proaspat tunsa&coafata asimetric, a atras toti ochii si toate aparatele foto pe costumul ei argintiu din colectia Girogio Armani Prive. Confectionat din organza, cambrat, cu un decolteu adanc, umeri pronuntati, rever de tip sal si pantaloni mulati, dar evazati la glezna, deux-piece-ul facea parte din recolta de Primavara/Vara 2010, dar pe podium aparuse cu lait-motiv-ul celest, o semiluna pe care actrita a ales sa o inlature. In schimb, a adaugat un colier de diamante marca Van Cleef & Arpels si o mini-poseta metalica Roger Vivier pentru a accentua stridenta si extra-terestritatea look-ului.

NEW YORK - JUNE 13: Actress Cate Blanchett attends the 64th Annual Tony Awards at Radio City Music Hall on June 13, 2010 in New York City. (Photo by Bryan Bedder/Getty Images)
La decernarea Premiilor Tony, blondina Cate, proaspat tunsa&coafata asimetric, a atras toti ochii si toate aparatele foto pe costumul ei argintiu din colectia Girogio Armani Prive. Confectionat din organza, cambrat, cu un decolteu adanc, umeri pronuntati, rever de tip sal si pantaloni mulati, dar evazati la glezna, deux-piece-ul facea parte din “recolta” de Primavara/Vara 2010, dar pe podium aparuse cu lait-motiv-ul celest, o semiluna – pe care actrita a ales sa o inlature. In schimb, a adaugat un colier de diamante marca Van Cleef & Arpels si o mini-poseta metalica Roger Vivier pentru a accentua stridenta si extra-terestritatea look-ului.


Australianca a fost invitata duminica (13 iunie) la gala Broadway-ului, pe scena Radio City Music Hall, in calitate de prezentatoare, si pentru a oferi premiile pentru Cea mai buna piesa si pentru Cea mai buna reluare a unei piese – ea e “inrudita prin alianta” cu industria teatrului, ca sotie a cunoscutului dramaturg (si scenarist) Andrew Upton, dar a si jucat in productii dramatice, printre care “Pescarusul” lui Chekhov, unde l-a si cunoscut pe Upton. In 2008, impreuna, ei s-au angajat pe o perioada de trei ani sa administreze programul artistic al Companiei de Teatru din Sidney – patronata (surpriza!) de Giorgio Armani. Insa, desigur, noi am ajuns sa o indragim pe Cate in urma rolurilor sale pe marele ecran – in speta, numele ei a facut inconjurul lumii odata cu intruchiparea lui Galadriel in “Lords of the Rings” – si trecem cu vederea implicarea sa in activitati culturale adiacente.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri