Setari Cookie-uri

Tendinte in incaltaminte pentru iarna '10-'11

Toamna ne-a intampinat cu o oferta extrem de bogata in materie de incaltaminte. Pantofii sezonului rece te vor ajuta sa iti pui in valoare feminitatea, oferind confort, eleganta si stil.

Toamna ne-a intampinat cu o oferta extrem de bogata in materie de incaltaminte. Pantofii sezonului rece te vor ajuta sa iti pui in valoare feminitatea, oferind confort, eleganta si stil. Afla asadar, care sunt tendintele toamna-iarna desprinse de pe podiumurile internationale; galerie foto aici.

1. Pantofii cu toc stiletto

Binecunoscutii pantofi cu toc stiletto raman in trend si in acest sezon. Foarte eleganti, alungesc piciorul si sunt ideali pentru un cocktail sau o petrecere in club. Confera un mers seducator si reprezinta o arma de seductie imbatabila in flirt. Pantofii stiletto s-au regasit in colectiile semnate Prada, Stela McCartney, Nina Ricci, Emilio Pucci sau Michael Kors.

Propunere: pantofi nude din piele intoarsa si piele lacuita, disponibili in magazinele Aldo, pret 399 lei.

2. Pantofii cu platforma ascunsa si toc gros

La polul opus, pantofii cu toc gros, s-au reintors in moda si au fost in voga pe podium. Balenciaga, Christian Dior, Marni sau Dolce & Gabbana sunt doar cateva dintre casele de moda care i-au promovat in colectiile lor. Tocul gros a revenit in top, dupa ce cateva sezoane s-a aflat intr-un con de umbra. Ofera o stabilitate mai buna decat tocul subtire si platforma ascunsa confera stil designului modern, dar si un plus de eleganta.

3. Pantofii de inspiratie masculina

Incaltarile de inspiratie masculina raman in trend si-n sezonul toamna-iarna. Imbinand elementele clasice cu cele moderne, impaca gusturi variate, regasindu-se in combinatii cat mai interesante. Clasicul negru este inlocuit prin culori stridente si pielea intoarsa este intercalata cu pielea fina sau catifea, rezultatul fiind cat mai original.
Propunere: pantofi cu sireturi si toc gros de la Sepala, pret 650 lei.

4. Pantofii cu animal print

Animal print-ul a revenit in forta. Omniprezent in tendintele vestimentare, acesta si-a pus amprenta si pe incaltaminte. Promovat intens de celebritati precum Victoria Beckham, Rihanna, Kate Moss sau Cameron Diaz, animal-print-ul transforma o banala pereche de pantofi intr-un accesoriu de senzatie; foto aici si aici. Pentru un rezultat incantator, incaltamintea cu imprimeu tip leopard se asorteaza fie la outfit-uri all black, fie la tinute casual uni sau de inspiratie military. Incaltarile cu elemente feline nu se asorteaza cu alte piese vestimentare sau accesorii in acelasi ton; tinuta ar parea prea incarcata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.