Setari Cookie-uri

Tendinte in incaltaminte pentru iarna '10-'11

Toamna ne-a intampinat cu o oferta extrem de bogata in materie de incaltaminte. Pantofii sezonului rece te vor ajuta sa iti pui in valoare feminitatea, oferind confort, eleganta si stil.

5. Botinele cu fermoare sau catarame

Sub influenta tendintelor rock, iarna aceasta vor fi la moda incaltarile cu accente metalice la vedere. Fie ca vorbim despre tinte, catarame sau fermoare, acestea confera un plus de atitudine si extravaganta unor botine fine. In completarea tinutei se pot accesoriza cu genti in acelasi ton, jeansi sau geci din piele.

Propunere: botine negre Deichmann, pret 99 lei.

6. Cizmele inalte cu siret


Cizmele inalte cu siret reprezinta noutatea sezonului. Inalte sau joase, asigura o mai buna stabilitate, imbracand senzual piciorul. Confectionate din piele intoarsa ori fina, au un aer vintage, rafinat. Cizmele peste genunchi, vor fi de asemenea la mare cautare in sezonul rece. Simple sau cu siret, confera un aer deosebit de sexy.

Propunere: cizme inalte cu siret de la Pull&Bear, pret 399 lei.

7. Cizme imblanite


Blana este elementul dominant al sezonului. Asadar, cizmele imblanite nu lipsesc din trendurile anotimpului rece. Foarte populare si haioase, imbraca intr-un mod inedit piciorul, oferind un farmec incontestabil daca sunt purtate cu fuste sau rochii mini tricotate. Pentru mai multe idei, inspira-te din prezentarile semnate Chanel, Lanvin sau Takoon; foto aici.

Un articol Cristina C.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.