Setari Cookie-uri

Trend alert: rosu e la moda!

Rosul, culoarea pasiunii si a senzualitatii care atrage privirile ca un magnet este vedeta sezonului primavara-vara 2011. Aceasta a inspirat majoritatea designerilor care au inclus-o in combinatii cat mai variate de tinute.

ruj rosu In general cand porti o tinuta bogata din punct de vedere cromatic, nu purta si un machiaj in acelasi ton. Si o tinuta all red, plus manichiura in acelasi ton s-ar putea sa fie prea mult. Opteaza pentru un machiaj natural sau in nuante complementare rosului, mult mai terne, in special in timpul zilei.

Rujul rosu este seducator, insa pretentios in asortare. Acesta poate fi asortat hainelor in acelasi ton, atat timp cat respecta anumite reguli.

Rujul trebuie sa fie in aceeasi nuanta cu tinuta pe care o porti. In plus, fie ca ai optat pentru o rochie sau un deux-pieces, ai grija la lungimea fustei. Aceasta nu trebuie sa fie foarte scurta; cu siguranta iti doresti sa arati sexy, nu vulgar. Nu in ultimul rand, restul fetei trebuie sa aiba un machiaj natural, preferabil in nuante nude-cenusii.

Un articol Cristina Craciun









Vizionare placuta


Kudika
16 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.