Setari Cookie-uri

Moda turbanelor. Tu ai purta asa ceva?

Turbanul este un accesoriu inedit, prezent de mai multa vreme in tendintele sezonului cald. In timp ce in Orientul Mijlociu sau in Africa este purtat zilnic de reprezentantele sexului frumos care isi protejeaza capul de razele soarelui, in Occident se transforma intr-un accesoriu de efect pentru femeile mereu in pas cu moda.

Pe catwalk a fost regasit intr-o varietate de modele: uni, drapat, decorat cu aplicatii, imprimat cu motive arabesti sau degradeuri. Casele de moda Jason Wu, Giorgio Armani si Andrew Gn au reprezentat intr-o maniera cat mai personala acest trend oriental.

In moda strazii a pasit treptat deoarece, turbanul inca este considerat un accesoriu dificil de asortat. Totusi, acest lucru n-a reprezentat o problema pentru celebritatile permanent la curent cu ultimele tendinte, dornice sa iasa in evidenta. Sarah Jessica Parker, Beyonce, Salma Hayek , Jennifer Lopez, surorile Olsen sau Rachel Zoe sunt doar cateva nume cu rezonanta care au inserat turbanul in tinutele casual sau pe covorul rosu.

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.