(P) Moja.ro - accepta provocarea tinerilor designeri

Kudika
20 Octombrie 2011

Moja.ro este un concept store online care te ajuta sa fii in-line cu cele mai noi tendinte si cu cele mai indraznete idei, care ajung de la stadiul de schita, la colectie.

Moja.roDaca pana acum piesele semnate de designeri erau rezervate doar persoanelor cu posibilitati financiare considerabile, odata cu deschiderea Moja.ro, cel mai nou online concept store din Romania, conceptul de colectii de designer se transforma in stil la un pret accesibil.

Ce aduce nou Moja.ro?

DesignMoja.ro este un concept store online care te ajuta sa fii in-line cu cele mai noi tendinte si cu cele mai indraznete idei, care ajung de la stadiul de schita, la colectie.

Punand la dispozitia tinerelor talente din design-ul din Romania o platforma dedicata, pentru lansarea de colectii Moja sub semnatura proprie, noul online concept store propune o alternativa inedita pentru garderoba de zi cu zi.

Liniile minimaliste si croiurile clasice se intalnesc cu ideile avangardiste si materialele inedite pentru a oferi alternative indraznete, atat pentru tinutele cotidiene, cat si pentru evenimentele speciale.

Pe langa colectiile tinerilor designeri, Moja.ro aduce piese semnate de designeri romani celebri, precum Kinga Varga, Rue des Trucs, Maria Filipescu, Alina Panait sau Alexandra Calafeteanu.

Cui se adreseaza Moja.ro?

Cel mai nou concept store din Romania se adreseaza tinerelor care doresc sa isi defineasca stilul personal, cu piese inedite, aliniate ultimelor tendinte din fashion, la un pret accesibil. In plus, clientele Moja.ro isi pot imbogati colectia vestimentara printr-un simplu click, un aspect esential pentru doamnele constanse de lipsa timpului.

Ce se poate achizitiona de pe Moja.ro?

In fiecare sezon Moja.ro isi propune sa ofere colectii inedite, care sa cuprinda atat piese statement, cat si tinute pentru activitatile cotidiene, intr-un mix complet, perfect pentru o schimbare radicala a vechii garderobe.

Pentru inspiratie, va invitam sa explorati universul Moja.ro.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Setari Cookie-uri