Setari Cookie-uri

Trend alert: rochiile cu volane in talie

Rochiile cu volane in talie sunt la moda in primavara lui 2012. Sezonul cald aduce in prim plan feminitatea prin detalii de efect. Designerii vestimentari au stabilit noi standarde in vestimentatie si de cateva sezoane insista pe mijlocul marcat.

Cum se poarta rochia cu volane intr-o vestimentatie cu stil O astfel de tinuta iese foarte usor in evidenta, asadar nu sunt recomandate prea multe accesorii. Incaltarile inalte sunt obligatorii, indiferent de momentul zilei. Adauga o nota de stil si alungesc silueta. Rochia se asorteaza cel mai bine cu botine sau pantofi decupati.

Celebritatile s-au indragostit deja de acest trend si tinutele lor creative pot reprezenta o sursa buna de inspiratie. Kate Middleton, Blake Lively, Charlize Theron sau Beyonce sunt doar cateva dintre vedetele care au adoptat acest trend in tinutele lor.

Rochia cu volane in talie este o piesa vestimentara sofisticata. In general se potriveste la ocazii speciale, asadar poti s-o incluzi in vestimentatia ta oricand te pregatesti pentru vreun eveniment deosebit.




Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.