Setari Cookie-uri

Trend alert: Rochia perforata

Unde ai imbraca rochia perforata?

Rochia perforata este noutatea sezonului in materie de tendinte vestimentare. Inovatoare, cu un design inedit, te va scoate din anonimat daca o vei include in garderoba ta. Se poarta simpla sau suprapusa cu alte piese vestimentare contrastante. Garanteaza o aparitie de efect daca este purtata pe dedesubt cu o piesa vestimentara de culoarea pielii.

Am admirat-o in colectiile primavara-vara 2012 semnate Valentino, Louis Vuitton, Roccobarocco sau Oscar de la Renta. Casele de moda propun rochii perforate in culori electrice precum galben, albastru, rosu, dar mizeaza si pe simplitate. De aceea, pe podium au fost prezentate sii rochii albe diafane decupate.

Pasiunea designerilor pentru transparente a fost evidenta tot mai mult in ultimele sezoane. Au pus accentul pe decupaje care lasa pielea la vedere si texturi fine care dezvaluie subtil silueta feminina. Rochia perforata se remarca printr-o senzualitate desavarsita. Categoric, este o alegere indrazneata potrivita ocaziilor speciale.

Citește și:

Ca sa nu gresesti cand vrei s-o asortezi in vestimentatie, nu incerca sa o combini cu alte piese la fel de indraznete. Geanta sau pantofii nu trebuie sa contrasteze. Nude este culoarea potrivita daca te feresti de excese si vrei sa fii sigura ca o sa-ti atragi doar priviri admirative. In privinta bijuteriilor trebuie sa te limitezi la modele discrete, cat mai fine.

Completeaza-ti vestimentatia de efect printr-un machiaj ales. Pune-ti in valoare privirea si pastreaza buzele naturale. Strange-ti parul intr-un coc sau intr-o coada lejera si permite tinutei tale sa acapareze toata atentia.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iunie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.