Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Top 10 rochii Cristallini in tendinte pentru toamna-iarna 2012-2013

Sezonul toamna-iarna 2012-2013 vine cu tendinte care pun in valoare feminitatea si eleganta unei tinute. Iti propunem un top 3 al noilor tendinte si o selectie de rochii de seara din Cristallini Boutique pe care sa le porti lunile urmatoare la un cocktail, un botez, o nunta sau la un eveniment unde vei dori sa stralucesti in rochia aleasa.

Rochiile care se inscriu in aceasta tendinta combina cu maiestrie tesaturile diafane cu broderiile si aplicatiile rafinate. Accentele pretioase sunt pozitionate discret, in zona decolteului sau a umerilor. Pentru acelea dintre voi care va doriti o rochie sofisticata, va recomandam rochia aurie scurta potrivita pentru un cocktail sau o cununie civila. Look-ul ei couture este dat de minutiozitatea cu care au fost aplicate pietre de diferite culori pe toata suprafata rochiei.

3. Rochii cu peplum
Peplum-ul este acel volan pozitionat pe talie sau mai jos, inspre solduri, care da un plus de feminitate unei tinute. Este la moda inca din sezonul primavara-vara 2012. A fost atat de iubit incat l-am regasit in mai multe colectii ale marilor designeri (Lanvin, Antonio Berardi, Zac Posen). Realizat din acelasi material cu rochia sau, dimpotriva, dintr-o tesatura diametral opusa, menita sa individualizeze intregul outfit, peplum-ul este acea nota romantica pe care ne-o dorim cu totii in anotimpul rece. Daca inca nu ai incercat o rochie cu peplum, atunci e momentul sa o faci in acest sezon toamna-iarna 2012-2013.

Cristallini Boutique
www.cristallini.ro
Bd. Splaiul Unirii, nr.108, sector 4
E-mail: contact@cristallini.ro
mobil: (+4) 0723.551.771
fix: (+4) 0372.706.250


Kudika
5 Septembrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.