Setari Cookie-uri

Colectia STACCATO - Shoes to die for!

O colectie impresionanta.

Colectia STACCATO toamna/iarna 2012-2013 “Shoes to die for!” realizata in colaborare cu Ground Zero, casa de moda londoneza a fratilor Eri&Philip Chu, este acum disponibila si in magazinele din Romania.
Shoes to die for! – Royal glamour cu highlight pe tocul “surubelnita”

Stilul glam, inspirat din roialitatea britanica este subliniat de accente edgy, precum tocul “surubelnita”, rezultand piese indraznete, cu un aer pretios. Tocul “surubelnita”, din metal, alaturi de pielea intoarsa, cu aspect de catifea, transforma creatiile acestei colectii intr-un statement pentru femeile independente care isi doresc sa fie feminine si puternice in acelasi timp.

Designerii Eri&Philip Chu introduc alte doua elemente indraznete in colectie: platformele metalice si mixul curajos de piele cu texturi diferite, printre care si pielea de crocodil. In plus, botinele si cizmele atemporale, din piele fina sau cele cu taieturi avangardiste completeaza perfect orice tinuta de zi.

Citește și:

Un twist jucaus este adus de mocasinii cu printuri grafice ale personajelor principale din povestea Cenusaresei alaturi de sloganul “Women to die for!”, creati in stilul consacrat al casei de moda londoneze Ground Zero.

“Shoes to die for!” este un prim pas in colaborarea celor doua branduri, STACCATO si Ground Zero realizand o colectie capsula si pentru primvara/vara 2013 avand ca tema centrala “She is electric!”. Aceasta a fost lansata in cadrul Paris Fashion Week, pe 30 septembrie.

Vizionare placuta


Kudika
3 Decembrie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.