IA, simbol al atingerii zanelor

IA, simbol al atingerii zanelor

E vara IEI, e vara Sanzienelor!

proiect realizat de ENVY.RO

Sanzienele sunt zanele magice din cultura romanilor. In fiecare an, in ziua de 24 iunie este o zi a misterului. Este ziua cand Sanzienele ne imbie cu vrajile lor, amintindu-ne de natura si de iubire. Este de fapt o sarbatoare a feminitatii romanesti. Anul acesta, parca mai mult decat oricand, simtim energia magica a acestei zile, pentru ca Ziua Sanzienelor a devenit si ZIUA Universala a IEI.

Astazi, femeile poarta ia lor, bluza aceasta vorbind despre tot ce este mai frumos in cultura noastra. IA purtata in prezent pare a fi un semn al trecutului ce isi face aparitia atat de senin in amalgamul contemporan… IA cusuta cu maiestrie de maini pricepute este de fapt un simbol al atingerii zanelor.

Pentru a celebra cel mai frumos obiect vestimentar – IA, sau bluza romaneasca, cum a denumit-o Matisse, am realizat un pictorial prin care va prezentam mai multe idei de styling. Si asa va veti transforma realmente, in SANZIENE CONTEMPORANE! A venit timpul pentru IA romaneasca. Ea ii inspira pe marii designeri, ea se vede peste tot pe strazile Bucurestiului, pe strazile Europei, pe cele mai cunoscute site-uri de moda.

Sustinem mandria de a purta ia cu bun-gust.
Foto: Gina Sandulescu
Concept: Diana Chitu
Fashion Editor: Iulia Sima
Fashion Styling: Iulia Sima, Diana Chitu
Makeup & Hairstyling: Amelia Ciurica
Model: Catalina Balalau

Accesorii:
Creative Arts , Tocco di jully, Prototip Studio, H&M
Vestimentatie:
garderoba proprie, H&M
Decor: Rawdia

VEZI GALERIA FOTO CU PICTORIALUL

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri