Setari Cookie-uri

Chic Riviera: garderoba de vacanta Sense

Sense te invita vara aceasta intr-o incursiune plina de farmec de-a lungul insoritei Riviere.

Comunicat de presa

O noua colectie capsula, menita sa infuzeze dressing-ul cu un strop de vitalitate si sa iti ofere pretextul ideal pentru abordarea unui look chic, relaxat, desprins parca din ilustratiile cartilor postale.

Moda iti ofera in permanenta lectii, te invata in ce fel sa alaturi piesele vestimentare, cum sa integrezi accesoriile intr-o tinuta, iar totul pare extrem de riguros si de atent pus la punct.

Vara aceasta insa, moda iti lasa mai multa libertate creativa ca in orice alt sezon, nu te incorseteaza cu argumente rationale, nu tine sa iti demonstreze absolut nimic si nu iti impune scheme de design unice.

Sense mizeaza din plin in noua colectie Riviera Chic pe elementele menite sa transforme look-ul cotidian, intr-o adevarata declaratie de stil. O declaratie care nu se subsumeaza unei emfaze gratuite si care cucereste prin simplitatea croiului, la care se adauga cateva detalii subtile menite sa creeze acele diferente care conteaza.

Citește și:

Pantalonii skinny sau trei sferturi, cu mansete intoarse sau capri sunt declinati in doua variante cromatice, bleumarin si alb, topurile cu dungi verticale si insertii de dantela trimit cu gandul la zilele insorite de vacanta, sacourile albe din bumbac sau rochiile de zi cu buline albe dispuse pe un fundal navy adauga un plus de eleganta si in acelasi timp de relaxare oricarei tinute care impune o latura formala, iar fustele dublate de dantela sau cele petrecute se prezinta ca o extensie binevenita a zonei de basic-uri din garderoba.

Catalogul SENSE este disponibil in peste 12 magazine din tara, iar moda devine accesibila
doar cu un simplu click: www.fashionsense.ro. In Bucuresti, magazinele fizice SENSE se
regasesc in Galeria Comerciala Vitantis si in Galeria Comerciala Esplanada Cora Pantelimon.

Vizionare placuta


Kudika
15 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.