Setari Cookie-uri

Sense Limited Edition: Rochii pentru seri de vara speciale

Sense a pregatit o linie speciala alcatuita din rochii de seara.

Editia limitata Sense inseamna materiale de cea mai buna calitate, selectate cu atentie de la furnizori din Franta, Italia, Spania sau Grecia, o paleta cromatica diversificata si nu in ultimul rand piese cu un raport excelent calitate-pret. Mai mult decat atat, design-ul Sense Limited Edition, poarta amprenta unuia dintre cei mai percutanti si relevanti designeri romani, Andreea Tincu.

"Sense Limited Edition reprezinta o linie exclusivista, un univers rafinat, desenat special pentru ocaziile deosebite din viata dumneavoastra. Meseria mea presupune atat munca de atelier, cat si o experienta importanta in tot ceea ce inseamna contactul direct cu clientele, de la care am invatat enorm pe parcursul anilor. Sa creez pentru siluete longiline este ideal, dar sa creez pentru siluete dintre cele mai diverse este esential. Respect tot ceea ce inseamna frumos, ma preocupa confortul clientelor care imi vor purta tinutele si acord o atentie deosebita alegerii finisajelor. Linia Sense Limited Edition este o promisiune pentru o tinuta in care veti fi cu siguranta remarcata!" - Andreea Tincu

Citește și:

Catalogul SENSE este disponibil in peste 12 magazine din tara, iar moda devine accesibila doar cu un simplu click: www.fashionsense.ro. In Bucuresti, magazinele fizice SENSE se regasesc in Galeria Comerciala Vitantis si in Galeria Comerciala Esplanada Cora Pantelimon.

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.