Setari Cookie-uri

Iata ce vom purta in primavara lui 2014: dantela, casmir si pasteluri romantice!

Casa de moda Burberry a prezentat la Londra, in Hyde Park noua colectie Prorsum, primavara-vara 2014. Intitulata English Rose, aceasta impresioneaza prin asocierea neasteptata a materialelor. Credite foto: Burberry

Casa de moda Burberry a prezentat la Londra, in Hyde Park noua colectie Prorsum, primavara-vara 2014. Intitulata “English Rose”, aceasta impresioneaza prin asocierea neasteptata a materialelor. Astfel dantela englezeasca, realizata in Nottingham si dantela macrame sunt juxtapuse casmirului moale, produs in Scotia, bumbacului, matasii, lanei merinos si cauciucului. Efectul este o colectie “easy chic”, cu influente retro, in care noul si vechiul, matul si transparentul, materialele subtiri si cele groase se combina armonios.

VEZI GALERIA FOTO

“Mi-a placut ideea de a lucra cu tehnici clasice de realizare a hainelor; imi place contrastul dintre vechi si nou!”,a declarat Cristopher Bailey, Chief Creative Officer al casei de moda Burberry.

In paleta cromatica a colectiei au predominat nuantele pastelate de roz trandafiriu, lavanda, mov, menta, galben pal, bej si rosul-zmeura. Eleganta atemporala a fost asigurata de hainele cu linii minimaliste, rochiile pe corp cu taietura sub genunchi si fustele "pencil", combinate cu cardigane supradimensionate. Ca accesorii s-au evidentiat: noul plic The Petal, ochelarii de soare in forma de petale, sandalele din piele intoarsa in nuante tari, curelele cu pietre masive si noul ceas “Britain Gem Edition”.

Citește și:

Prezentarea a readus in centrul atentiei serviciul “Runway Made to Order”, introdus in februarie 2013. Acesta le permite consumatorilor de moda sa isi achizitioneze piese din colectia de primavara-vara 2014 cu cateva luni, inainte ca aceasta sa ajunga in magazinele din intreaga lume. Haine “custom-made”, genti si accesorii, incluzand si carcase pentru IPhone5s, din colectia Prorsum Primavara-Vara 2014 pot fi personalizate si achizitionate prin serviciul “Runway Made to Order”, incepand de azi, pana in data de 30 septembrie, in magazinul Burberry, din strada Luterana, nr 4.

La prezentarea de moda au luat parte actorii Sienna Miller, Hayley Atwell, Gabriella Wilde si Suki Waterhouse; muzicienii Harry Styles, Paloma Faith, Alison Mosshart, George Ezra, Simon Neil, James si Ben Johnston, Rae Morris, George Barnett si George Craig; lideri ai lumii digitale si antreprenori, precum Kevin Systrom (Instagram), Andrew Bosworth (Facebook), Jamal Edwards (SBTV), Dasha Zhukova si Mira Duma; modele Alexa Chung si Poppy Delevingne; precum si Anna Wintour, Olivia Palermo, Leigh Lezark.

Citește și:

Credite foto: Burberry

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.