Setari Cookie-uri

Best Fashion Week DUO

Cele mai bine imbracate bloggerite de la fashion week.

Fashion Week-ul mult asteptat de toata lumea, fie ca este la New York, Londra, Milano sau Paris, este un motiv intemeiat sa faci un statement. Daca bloggerii au devenit vedete, editorii modele pentru fotografii de streetstyle, de ce nu ar deveni si cuplurile un must see. Te invitam sa descoperi cele mai hot DUO-uri de la fashion week.

Diana Enciu & Alina Tanasa

Consultanti de stil si bloggerite de moda pentru www.fabulousmuses.net, fabuloasele sunt printre primele care au dat tonul acestui trend la fashion week. Romancele frecventeaza New York, Milano si Paris Fashion Week de mai bine de patru ani si sunt nelipsite de la show-urile din fiecare sezon. Nu ai cum sa nu le remarci. Mereu pline de energie, vesele si imbracate in matching outfits, nu sunt ratate de fotograful niciunei reviste de renume.

Linda Tol & Alessandro Enriquez

Citește și:

Bloggerita al carei stil inconfundabil nu poate fi ratat, in ultimul an a ales sa isi faca aparitia la sho-urile din cadrul fashion week, la bratului unui bun prieten, jurnalist de moda la Vogue Italia. Duo-ul se face mereu remarcat prin tinute viu colorate, imprimeuri si prin potrivirea inevitabila a tinutelor. Daca nu i-ai descoperit inca, te invitam sa le vizitezi conturile de instagram. O sa te indragostesti de ei cu siguranta!

Oksana On & Maria Kolosova

Fashion directorul de la SNC Magazine si Fashion editorul de la Harpers Bazaar Rusia, sunt nedespartite. Nu rateaza niciun moment sa isi asorteze tinutele, accesoriile si mereu se afiseaza tinandu-se de mana ca doua scolarite. Sunt amuzante, super stylish si e o absoluta placere sa le privesti.

Eleonora Carisi & Valentina Siragusa

Cele doua bloggerite incepand cu acest sezon au fost aproape nedespartite. Prietene apropiate, au decis sa nu rateze in acest sezon niciun moment si sa se afiseze impreuna. Prin comparatie cu celelalte duo-uri nu si au asortat tinutele, insa asta nu le-a impiedicat sa fie publicate pe toate site-urile de moda si pe toata conturile de instagram ale fotografilor de street style.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.