Setari Cookie-uri

Trend alert: Pregateste-ti fituica cu cele mai importante tendinte ale primaverii 2015!

Cele mai importante tendinte in moda se stabilesc de catre cei mai faimosi designeri si sunt prezentate pe cele mai faimoase catwalk-uri din lume.

Lumea modei este atat de dinamica incat ce purtam astazi maine poate fi deja istorie, si ce am purtat acum ani de zile sa revina in topurile celor mai ravnite tendinte.

Asa cum era de asteptat, la inceput de an se pregatesc cele mai noi si mai calde tendinte si trenduri pentru primavara ce se indreapta cu pasi repezi catre usile garderobei noastre.

foto: poza artistica, Shutterstock

Am tras cu ochiul pe cele mai mari podiumuri de moda din lume, pe cele mai stralucitoare si mai importante catwalk-uri si am venit cu ceva nou, cu tendinte surprinse printre picaturi la cele mai recente show-uri de moda, si iata ce v-am pregatit:

1. Rochii boeme

Rochiile cu aspect boem sunt perfecte pentru serile linistite in care vrei sa ai parte de o iesire intre prieteni si sa te simti in largul tau.

2. Costum cu pantaloni

Daca pana acum iti faceai griji in privinta tinutelor office, in aceasta primavara este ocazia perfecta in care poti sa indraznesti mai mult decat ai facut-o pana acum.

Citește și:

3. Imprimeu cu patratele

Rochiile scurte in patratele sunt unul dintre cele mai tentante treduri ale acestei primaveri, asa ca fa-le loc in sifonierul tau cat mai repede.

4. Piele de caprioara

Inspiratia provine de undeva din anii '70, cand pielea de caprioara reprezenta unul dintre cele mai cunoscute trenduri. Iata ca, asa cum va spuneam mai devreme, moda revine atunci cand ne asteptam mai putin.

5. Mirese in tendinte

In ceea ce priveste rochiile de mireasa pentru sezonul primavara-vara 2015, dantela este vedeta si in jurul ei se croiesc cele mai frumoase povesti.

6. Denim

Denimul reuseste sa se reinventeze de fiecare data si sa isi pastreze locul in tendinte sezon dupa sezon, an dupa an.

7. Flower power

Imprimeurile florale raman si ele in topurile modei acestui an, insa de data aceasta optam pentru imprimeuri supradimensionate si renuntam la cele foarte mici.

Citește și:

8. Franjuri

Franjurii nu s-au mai purtat de foarte mult timp, asa ca a venit si vremea lor odata cu primavara acestui an. Totul este despre miscare.

9. Cu mijlocul la vedere

Sau "cu buricul la vedere" asa cum se spunea pe vremea cand eram copil si bluzele parca ne intrau la apa. Acest trend a revenit de ceva timp in topuri, insa in aceasta primavara pare sa ia un avant miraculos.

10. Imprimeu abstract

Este sezonul imprimeurilor abstracte, al imprimeurilor nedefinite, care aduc un plus de stralucire oricarei piese vestimentare si ne face tinuta sa para mult mai interesanta si mai inspirata.

foto: femeie tanara, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.