Setari Cookie-uri

Fashion 2015: Top 5 trenduri IN & OUT

Daca esti o fashionista convinsa, atunci vei intelege importanta acestui material!

Ne-am obisnuit deja cu dinamica modei si cu rapiditatea cu care trendurile se schimba uneori peste noapte. Daca ieri au fost pe val bluzele tip bustiera, astazi ne acoperim din ce in ce mai mult, iar peste doua trei zile un alt trend vine si ne spune sa uitam tot ceea ce stiam pana in acel moment despre moda.

Asa cum probabil era de asteptat, si in anul 2015 renuntam la cateva trenduri ce se aflau in topul preferintelor anului trecut, si trecem la altele care se claseaza mai mult in randul revenirilor decat in randul trendurilor noi.

foto: poza fashion, Shutterstock

Top 5 piese centrale must have in 2015

Marii designeri au decis! Chiar daca suntem de acord sau nu, acestea sunt cele 5 piese centrale ce nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba noului an!

Tocurile mici

Trebuie sa recunosc ca mie niciodata nu mi-au placut tocurile mici spre inexistente, insa anul acesta se pare ca revin din nou in topurile trendurilor propuse de cele mai mari case de moda din lume, asadar va trebui sa imi revizuiesc putin preferintele si sa ma supun dorintei universului.

Citește și:

Fustele midi

Fustele midi nu au iesit practic niciodata din trendurile vestimentare, insa anul acesta sunt una dintre piesele centrale ce nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei fashioniste adevarate.

Culoarea marsala

Poate ca trebuia sa o pun in fruntea listei, fiind culoarea anului, insa asta nu inseamna ca este un trend mai putin important doar datorita faptului ca se afla pe pozitia a treia in acest top. Asadar, doamnelor si domnisoarelor, culoarea anului 2015 este marsala, un fel de burgundi.

Gentile de mana

Gentile supradimensionate au iesit din circulatia fashionului inca de ceva timp, iar despre cele mici nici nu mai incape discutia. In noile trenduri revin gentile medii de mana, si nu de umar.

Blugii evazati

Nu stiu voi ce parere aveti, insa mie mi-au placut intotdeauna blugii evazati. Alungesc foarte bine silueta si ofera un plus de eleganta tinutei. In acest an, ne putem bucura din plin de ei.

Citește și:

Top 5 trenduri care dispar in 2015

Anul trecut le-am purtat cu mandrie si cu siguranta ca niciodata nu vor avea sa paraseasca topurile modei, insa acum este musai sa renuntam la ele.

Tocurile stiletto

Tocurile inalte si ascutite nu mai sunt in voga oricat de mult ne-ar placea atat noua cat si domnilor, sa le purtam cu eleganta si stil.

Fustele mini

Vremea fustei mini a trecut de ceva timp. Este timpul acum sa ne acoperim un pic, si sa lasam misterul sa ne defineasca tinutele.

Culoarea lila

Tin minte si acum cat de mult imi placea si cat de mult o cautam, dar anul acesta trebuie sa purtam neaparat Marsala.

Clutch-urile

Asa cum va spuneam mai devreme, in ceea ce priveste gentile, au revenit in trend cele de dimensiuni medii ce se pot purta tinute in mana si nu pe umar. Pentru tinutele elegante insa, apelati mai degraba la un plic decat la un clutch.

Citește și:

Blugii skinny

Adevarul este ca si mie imi plac, insa ii prefer de mii de ori pe cei evazati care creeaza iluzia picioarelor lungi, interminabile.

foto prima pagina: femeie tanara, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2015
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.