Setari Cookie-uri

Primavara se numara tendintele! Afla cum se mixeaza stilul sport cu cel couture!

Este momentul ideal de a da un suflu nou si fresh garderobei de primavara, asa ca printre argumentele, pe care trebuie sa le iei in considerare se afla tendintele sezonului, trasate de designeri si afisate pe marile podiumuri de moda! Cromatica, materialele, imprimeurile, accesoriile... oare ce mai este IN and OUT in acest sezon?!

Just Cavalli, linia young imaginata de designerul Italian Roberto Cavalli are ca sursa de inspiratie un oras imaginar, unde peisajele futuriste sunt mixate cu o ambianta tribala si pune accent pe jocul intre culori si detalii etnice. Aceasta a fost creata pentru femei dinamice care se misca cu abilitate prin oras. Printurile tribale, culorile vii si accentele glam au un aer contemporan, iar elementele din fauna si flora, realizate tridimensional isi propun sa declanseze emotii si o stare de reverie. Imprimeurile florale si cu fluturi au fost transformate in adevarate picturi si grafisme in nuante de albastru electric, violet si galben neon. Pantalonii mulati sunt imbogatiti cu detalii transparente, rochiile mini pun in valoare silueta, iar tricourile sunt puse in valoare de o “explozie” de flori si frunze tropicale, adresandu-se unei femei moderne care se misca prin oras ca o felina. Aceleasi elemente se regasesc si la nivelul accesoriilor din colectia Just Cavalli, precum sneakersii sau pantofii cu toc ce prezinta elemente inspirate din fauna si flora care reprezinta elemente esentiale ale garderobei de primavara-vara!

Citește și:

Foto interior si prima pagina: mesaj fashion, Shutterstock

Designerul Donna Karan ne propune prin linia young DKNY, o colectie “multicolorata, multiculturala si multitasking”, intitulata New York Nation. Ca de obicei, ea a avut ca sursa de inspiratie inepuizabila orasul New York. Donna Karan a fost mereu interesata de influenta costumelor tribale asupra modei, aducand prin aceasta colectie culorile si imprimeurile din campiile Africii in New York, balansand perfect aceste doua “curente vestimentare” total opuse. Ea a combinat culorile tari si energice de oranj, galben neon, turcoaz si albastru "supersonic" (pe care le-a numit “un mozaic vibrant de nuante”) cu printuri caleidoscopice si a mixat piese vestimentare couture cu haine sporty-chic. Croielile sunt cand stramte, urmarind linia corpului, cand fluide si relaxate, osciland intre sporty si casual. Rochiile si fustele cu printurile geometrice si tribale, piesele laser-cut, topurile cropuite, fustele peste genunchi si jachetele bomber sunt vedetele acestei colectii care mizeaza pe stil si functionalitate. Evident, tusa finala este data de sneakersii colorati si pantofii sport cu platforma ce completeaza inedit acest stil New Yorkez ce combina etnicul si tehnologia!

Citește și:

Colectia DVF imaginata de Diane von Furstenberg pune accent pe liniile retro, condimentate de culori puternice si stralucitoare. Nuantele de rosu, corai si albastru marin se impletesc cu bejurile calde in tinute feminine inspirate din moda anilor ’60-’70. “Simte-te ca o femeie, poarta o rochie!” este sloganul impus de designerul Diane Von Furstenberg care spune ca acest rochie este item-ul vestimentar care este cel mai usor de purtat, complimenteaza orice silueta si se potriveste femeilor de la 20 la 50 de ani. In plus, in aceasta primavara ea propune fuste mini, salopete fluide in nuante tari si tunici diafane cu print-uri cu dungi si elemente geometrice. Toate acestea pot fi completate cu clutch-uri cu elemente art-deco, precum buzele sau ochiul!

Si Michael by Michael Kors (un brand nou prezent in magazinul Sport/Couture si pe www.sportcouture.ro) propune pentru aceasta primavara rochii pe corp cu elemente geometrice, salopete lejere si rochii lungi cu aspect tunica. Brand-ul foarte indragit in SUA, fiind preferat de Heidi Klum, Zoe Saldana, Jessica Alba sau Oprah. Elementul forte al colectiei de primavara-vara raman in continuare gentile, elegante si versatile, un must-have al garderobei oricarei femei. Realizate din piele rezistenta, cu un spatiu interior bine organizat, cu manere si curele detasabile, aceste accesorii pot fi purtate atat la birou, cat si in tinutele de zi cu zi.

Citește și:

Burberry ramane permanent in tendinte, datorita croielilor clasice si atemporale. Linia Brit (prezenta in magazinul Sport/Couture si pe www.sportcouture.ro) pune accent pe calitate, dar si pe comoditate. Pulovere din casmir, polouri din bumbac, boyfriend jeans, trench-uri din gabardina, rochii din voal si camasi din matase sunt elementele forte ale acestei colectii care este usor de purtat. In plus, toate aceste tinute pot fi “condimentate” cu genti din canvas cu check-ul britanic sau cu posete din piele naturala in nuantele fondantelor!

Vizionare placuta


Kudika
16 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.