Setari Cookie-uri

Tu ce costum de baie porti vara asta? Modele de costum de baie

Cu toate ca am prieteni care au inceput vara cu o escapada, doua la mare, eu nu m-am bucurat, inca, de o baie de soare. Weekend-urile mi-au fost mai mult decat aglomerate si nu am reusit sa imi achizitionez un nou costum de baie (stiti si voi cum este, vara si costumul/costumele).

Stiu ca nu sunt singura care s-ar ridica de la birou chiar in acest moment si ar urca in primul tren de vacanta cu destinatia, Bucuresti-Mangalia.

Din pacate luna asta, pentru mine, nu se vede niciun petic de mare la orizont si le invidieza pe cele pentru care a inceput numaratoarea inversa, 4,3,2...

Bine, bine, aveti totul planificat si pus la punct, dar cate dintre voi si-au facut outfit-urile pentru plaja? Va intreb pentru ca eu las totul pe ultima zi si apoi fug disperata prin tot orasul (mereu imi spun ca asta a fost ultima data).

Inainte de a pleca la mare ma uit dupa doua lucruri, crema cu protectie solara (iubesc soarele, dar nu as vrea sa arat ca o sacosa uzata mai tarziu) si dupa un costum de baie. Bine fie, mai multe costume de baie.

Spun costum de baie si in minte am, imediat, imaginea Ursulei Andress, prima Bond Girl, partenera agentului 007 in "Dr No", care a vrajit fanii celebrei serii cu scena in care iese cantand din ocean pentru a da nas in nas cu Sean Connery.

Citește și:

Din filme

Pentru mine cele mai bune surse de inspiratie atunci cand vine vorba de articole vestimentare sunt filmele si cartile ( aici las imaginatia sa faca pe croitorul). Ca punct de plecare am peliculele vechi care au facut istoria, gasesc ca sunt lucrate cu mai multa migala si atentie.

Sursa Foto: instagram.com/brigittebardotbb

Costum de baie intreg

Imi place pielea bronzata, fara urme daca s-ar putea, dar in acelasi timp sunt indragostita de costumele de baie intregi. E foarte adevarat ca lasa urme, dar ascund micile imperfectiuni, in acelasi timp. Cred ca dupa o zi torida, pe seara, as putea purta un astfel de costum.

Costum de baie cu imprimeu floral (€45.07), Geanta (129,90 lei), Crema cu protectie solara (82 lei), Esarfa (59,90 lei), Costum de baie verde smalard (109.90 lei)

Tinuta de plaja

Revin iar cu protectia solara. La amiaza, cand soarele sta tantos pe cer incearca sa iti protejezi cat mai bine pielea. Ascunde-te sub o palarie si o rochie vaporoasa.

Citește și:

Rochie de plaja (€30.98), Costum de baie (244,99 lei), Papuci de plaja (64.90 lei), Palarie (64,90 lei), Bratara (34,99 lei)

Costum de baie deux piece

Joaca-te cu formele si aplicatiile. Eu una ma dau in vant dupa buline si franjuri!

Slip cu franjuri (€25.35), Costum de baie negru (109.90 lei), Bikini (€22.53)

Costum de baie cu buline (109 lei), Costum de baie multicolor (174,99 lei), Costum de baie portocaliu (164,99 lei), Costum de baie negru (99 ;ei)

Tu ce costum de baie porti vara asta?

Sursa foto homepage: unsplash (Danka & Peter)

Vizionare placuta


Kudika
7 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.