Setari Cookie-uri

Sefa tendintelor la birou: tu cum te imbraci vara la job?

Cum iti alegi tinutele potrivite pentru birou in aceasta vara?

Bossy sau ladylike – oricare ar fi genul tau de job-style, astazi vorbim despre cum poti avea tinuta impecabila la birou. Cu linii feminine sau de inspiratie masculina, outfit-ul de la munca e cartea ta de vizita.

Canicula nu ajuta deloc in a pastra alura aceea impecabila de femeie in charge. Si tocmai pentru ca este o provocare sa fii la patru ace, din cap pana in picioare cand temperaturile trec de 30 de grade, astazi m-am gandit sa vorbim despre imaginea femeii la locul de munca, cand iulie-august fac dress-code-ul business greu de obtinut.

Ideea aceasta mi-a venit cand, in drum spre o intalnire de afaceri, am constatat ca bluza se sifonase destul de rau, prinsa intre bareta gentii si Celsius cel nemilos de fierbinte. Asa ca, primul pont ar fi sa alegi texturi ce raspund bine plisarii, turtirii , mototolirii etc. Da, stiu, e minunat sentimentul matasii racoroase pe pielea ta, dar cand te ridici din masina si camasa ta pare necalcata, e o bila neagra pentru tine. Imagineaza-ti privirile tuturor in sala de sedinte! Tocmai pentru a evita aceste “don’ts” iata cateva sfaturi pentru ca tu sa ramai sefa tendintelor la birou, chiar si vara.

Citește și:

1. Daca alegi croiala feminina, ladylike, ai trei variante safe de purtat la birou: rochia-creion, rochia-camasa, rochia-halat. Detaliul de care trebuie intotdeauna sa tii cont la birou: alege lungimea midi.

Rochie creion albastra, 199.99 lei

Rochie camasa cu nasturi metalici, 314,99 lei

Rochie halat albastra, 479,99 lei

Alege in completare, o pereche de sandale cu bareta fina sau stiletto cu vedere la calcai. Si tocmai pentru a pastra rochia in centrul atentiei, alege o geanta in ton neutru.

Pantofi bej de piele, 205 lei

Geanta de umar, 49,90 lei

Pont: Botul ascutit este potrivit croielii feminine iar o nuanta nude se va asorta indiferent de culoarea sau imprimeul rochiei.

2. Daca alegi taieturile androgine, te sfatuiesc sa alegi pantaloni cu pana la jumatatea gambei, de tip culottes, croiti amplu, lejer, in care ziua la birou nici n-o sa se simta. Combina-i cu un top de tipul camasa reinterpretata, larg, in care linia taliei cu este subliniata. Adauga pantofi flats de tip barbatesc si o geanta de mana ce aminteste de serviete si gata, vei atrage toate privirile.

Citește și:

Culottes bleumarin cu buzunare, 129 lei

Camasa cu volane, 139,99 lei

Pantofi barbatesti, 49,29 lei

Pentru o accesorizare corespunzatoare, nu uita de o bratara cu accente aurii si de o poseta de umar.

Bratara aurie, 359,90 lei

Geanta de umar, 59,90 lei

Pont: Adauga o bijuterie de impact: cercei-candelabru, colier statement sau o bratara groasa, tocmai pentru a nu uita si de elementul feminin.

foto prima pagina: Viktoria Minkova, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.