Setari Cookie-uri

4 fuste in tendinte pentru toamna iarna 2017 in functie de silueta

Conica, cu pliseuri sau midi – ce fusta ti se potriveste in functie de silueta

Fusta ramane, alaturi de rochie, piesa eminamente feminina. Fusta poate fi acea piesa vestimentara care te faci eleganta, senzuala, feminina. Fusta poate fi aliatul tau atunci cand vine vorba de ascuns cateva kilograme in plus, sau dimpotriva, atunci cand iti doresti sa adaugi ceva volum, pe ici pe colo.

Astazi vorbim despre 5 modele de fusta pe care le-am zarit in defilarile de moda pentru toamna/iarna 2017 si iti dam cateva style tips & tricks, ce model ti s-ar potrivi in functie de silueta si de tipologia corpului tau:

1. Fusta midi din material satinat, plisat, fluid – este poate must-have-ul sezonului. Dar ce te faci daca acest must-have nu te prinde? Ei bine, acest model de fusta este ideal femeilor filiforme – inalte si slabute, pentru ca atat croiala cat si pliseurile ajuta la “extra proportie”. Pont: poarta aceasta fusta numai cu tocuri!

Citește și:

Fusta midi plisata - 304,99 lei

2. Fusta maxi, stil clopot, din material pretios – am vazut-o pe catwalk, din brocart sau santung din matase – este un model perfect de purtat cu camasa alba. Iti recomandam sa o alegi daca ai silueta clepsidra pentru ca iti accentueaza talia, in timp ce iti mascheaza soldurile.

Fusta maxi clopot - 249,90 lei

3. Fusta conica pana la jumatatea gambei este un model elegant, feminin si atragator. Pentru ca are “darul” de a scurta silueta, contracareaza acest efect nedorit cu un top in ton sau din aceeasi textura si culoare. Pont: evita acest model de fusta daca esti miniona!

Fusta conica - 39 lei

4. Fusta cu volane, pliseuri si drapaje a acestui sezon este aproape mini. Este un tutu pe care designerii l-au combinat cu jachete Punk din piele. Te sfatuim sa porti acest model daca ai talia definita. Aceasta croiala te ajuta daca ai cateva kilograme in zona posteriorului sau a coapselor.

Citește și:

Tutu - 239,99 lei

foto prima pagina: Kaspars Grinvalds, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.