Setari Cookie-uri

5 tricotaje pe care sa le porti in toamna/iarna 2017 + cum sa le asortezi

Cum sa porti tricotajele toamnei si ale iernii la birou, casual sau la ocazii speciale

Nici noua nu ne vine sa credem dar deja a venit vremea sa vorbim despre tricotaje. Despre cardigane, pulovere, jumpere, veste si… despre toamna. Despre iarna. Nu vorbim cu nostalgie sau cu tristete, caci mereu cand vorbim despre moda, vobim cu chef… chef de shopping! Asa ca, pana-ti vine cheful de cumparaturi, ce-ar fi sa fii bine pregatita?
Te ajutam sa gasesti cele mai pufoase si cele mai frumoase tricotaje pe care sa le porti in toamna dar si la iarna, atat la birou cat si in tinutele casual, sau chiar la o ocazie, de ce nu?

1. Puloverele basic, pe gat, cu decoratiuni si elemente pretioase: pietre, brose, lanturi metalice, broderii, insertii din dantela sau voal. Joaca-te… sexy! Aceasta croiala – ajutata desigur de ornamente – este ideala de mixat in outfit-uri de seara. Si desigur poate transforma total o tinuta cu blugi.

Citește și:

Helanca pe gat - 94,49 lei

2. Puloverele si cardiganele maxi, croite amplu, lejere, atat de oversized incat par ale iubitului. Dar atat de feminin stilizate, incat sunt ale tale! Poarta-le cu margele, lanturi, materiale fluide, matasoase, cu texturi aurii sau cu sclipici. Daca alegi modele cu motive etno, combina-le usor retro, Boho chiar, cu fuste cu volane ori fuste midi din stofa si ghete.

Cardigan - 69 lei

3. Tricotajele subtiri – de la veste, la cardigane si pana la rochii sau chiar salopete – sunt la mare cautare! Fie mulate, urmarind linia corpului, fie fluide (atentie! Nu largi!), tricotajele subtiri au o tenta retro si sunt extrem de feminine. Poarta-le cu tartan sau materiale in carouri si botine din piele.

Rochie - 43,90 lei

4. Tricotajele cu nervuri mari si tenta army – sau acelea kaki, ce amintesc de uniformele militarilor – sunt varianta ideala de jeans si bocanci, dar fac pereche buna si cu fuste, rochii si tocuri.

Citește și:

Cardigan - 99,99 lei zoot

5. Vestele, caridganele si puloverele sporty sunt variantele ideale atat in combinatie cu camasa alba si pantaloni la dunga la birou, cat si cu fusta midi si flats, intr-o seara in oras.

Rochie visinie - 89,99 lei

foto prima pagina: brickrena, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.