Setari Cookie-uri

6 trenduri in home-deco pentru toamna/iarna 2017

6 idei pentru a-ti redecora casa in trendurile toamnei, la bani putini!

Esti gata sa-ti redecorezi livingul cu detalii moderne? Sau poate iti doresti un dormitor improspatat cu un decor indraznet, ori o bucatarie cu accente de culoare? Simti nevoia unor noi elemente de mobilier sau iti doresti o alta atmosfera in casa ta?

Ei bine, astazi tocmai despre trenduri in amenajarea locuintei vom discuta. Pentru ca, odata cu noul sezon in vestimentatie, si acasa isi schimba infatisarea. Iata deci, ce “se poarta” in materie de culori, texturi, influente in home deco – de la mobilier patinat, la accente pretioase, de la neutre la pasteluri si plante decorative:

1. Ne intoarcem la natura! Si ramane puternic trendul nordic. Lumina, spatiu, mobila “desteapta”. Lemn, hartie, blana, stofa, pluta alaturate elementelor industriale: ciment, argila, cupru, sticla, inox. Culori: gri, bej, alb murdar, galben, marouri, accente aurii, albe, cupru.

Citește și:

Scaune din lemn - 269,99 lei

2. Ne intoarcem la introspectie! Atmosfera calda, prietenoasa, fara a fi prea dulce, copilaroasa ori romantica. Aici se intalnesc materialele moderne si mobilerul functional, dar mai ales confortabil. Culori: nude, lavanda, roz, turcoaz, verde – cu tonuri puternice dar si pastel.

Raft cu sertare -1250 lei

3. Ne intoarcem la culoare! Si mai ales, alegem accentele intense de culoare. Alege mici accesorii textile, un perete intr-o nuanta indrazneata sau tapet. Mici accesorii ceramice, paturi pufoase din lana, o planta pot aduce stropul de culoare pe care il cauti. Culori: galben, oranj, roz, rosu, verde, cobalt, violet.

Cutii de depozitare - 447,26 lei

4. Ne intoarcem la detalii Boho! Maroc, Turcia, Orientul Mijlociu, America de Sud, China, Japonia – toate se pot intalni intr-un stil relaxat si boem, in casa ta. Look-ul handmade, vopseaua vegetala, finisajele imperfecte acestea sunt detaliile pe care sa le cauti. De asemenea carpetele innodate de mana, impletiturile din lemn sau sfoara. Culori: caramiziu, oranj, galben-mustar, indigo, rosu intens, gama de marouri.

Citește și:

Ghiveci - 31,99 lei

5. Ne intoarcem la vacanta! Cu tonuri de turcoaz, cu o paleta ce aminteste de marea lenesa, de plaja salbatica. Obiecte din coral, din scoici, melci, tot ce poate aminti de plaja – de la flora la fauna. Culori: gama de albastru, lime, verde-jad, kaki, galben citron, olive, cobalt.

Felinar - 66 lei

6. Ne intoarcem la lux! La opulenta, a materiale bogate, pline, la catifea, satin, matase, fetru, tricotaje. In antiteza cu lemn si ciment, ori metalice. Culori: cupru, rosu, turcoaz, bleumarin, magenta, gri antracit, mult negru.

Sfesnice - 189 lei fashion days

foto prima pagina: Africa Studio, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.