Setari Cookie-uri

12 materiale in tendintele toamna/iarna 2017

Materialele la moda in toamna iarna 2017 cu propuneri chic

A ramas dantela in topul texturilor de toamna/iarna? Se mai poarta blana sau materialele cadrilate? Afla si tu ce trebuie sa ai in garderoba de #FW2017

Iubim vara! Iubim texturile fluide, matasoase, usoare, lejere. Si iubim tinutele eterice, pe care abia ca le simtim. Dar iubim si layerele minunate ale sezonului rece. Abia asteptam sa facem mixuri surprizatoare cu piele, blana si dantela. Sau jeans, tricotaje si stofa. Si cate si mai cate!

Jeans. Tricotaje. Stofa. Piele. Blana. Cateva texturi pe care te poti “baza” in fiecare sezon rece. Dar ce aduce toamna ce vine? Sau iarna lui 2017? Iata ce materiale sa nu-ti lipseasca din garderoba:

1. Tweed-ul sau stofa din lana este materialul chic ce poate transforma o fusta banala midi in vedeta tinutei. Sa nu mai vorbim de paltoanele si jachetele din tweed! Arata minunat cu piele!

Citește și:

Palton tweed - 2290 lei

2. Paietele/ lame-ul/ materialele cu aplicatii stralucitoare – practic orice contine o mica urma de glitter e IN. Noutatea sezonului vine ca texturile lucioase se vor purta in tinutele de zi – in rochiile “cuminti”, preppy, de scolarita, de exemplu.

Rochie cu paiete - 72 lei

3. Blana ce se poarta in toamna/iarna 2017 e orice numai de lux nu! E mai degraba un statement! E blana ecologica, in diferite culori, amintind de anii ’80 si ’90. Blana mai este prezenta si sub forma de borduri la jachete tip cojoc.

Geaca din blana - 799,90 lei

4. Pielea acestui sezon e prezenta, cu siguranta, dar mai degraba va fi perioada de glorie a vinilului. Designerii l-au propus din cap pana in picioare, dar daca nu indraznesti, alege o piesa precum o jacheta sau o fusta.

Fusta imitatie piele - 169,99 lei

Citește și:

5. Satinul si alte materiale matasoase si lucioase sunt la rand de vedete. Atat in tinutele de seara dar si ziua, la birou sau casual. O fusta midi, plisata, satinata e perechea ideala cu un pulover pe gat si o pereche de cizme pana la genunchi.

Rochie satin - 649 lei

6. O alta textura pretioasa a sezonului este, fara doar si poate, catifeaua. Casele de moda au propus-o in tonuri bleumarin, in combinatii cu voalul sau broderiile pretioase, metalice, chiar.

Rochie catifea - 139,90

7. Fasul – prezent la jachete, geci dar si la combinezoane – este materialul indispensabil iarna. Daca esti indrazneata, alege o salopeta inspirata de costumul de Biker si poart-o cu boots.

Jacheta din fas - 159 lei

8. Bumbacul, tricoturile si jerseurile sport-casual sunt la mare cautare. Atat in piese in care isi “au locul”, de tipul T-shirt-urilor, cat si in rochii (uneori chair de seara sau de cocktail), sau salopete ori jumpsuit-uri.

Citește și:

Vesta lunga - 129,99 lei

9. Si pentru ca e un sezon cu radacini puternici in decadele optzeciste si nouazeciste, toamna/iarna 2017 este dominat de lurex. In tonuri tari de violet sau albastru-cobalt, ori in texturi metalice, lurexul a fost propus din cap pana in picioare.

Jacheta evazata - 239 lei

10. Tartanul – tesatura cadrilata de inspiratie britanica – este de ne-evitat. Arata minunat atat la paltoane si jachete, cat si la rochii office sau la pantaloni usor evazati.

Jacheta lana - 269 lei

11. Materialele subtiri, eterice, voalurile fine, cu jocuri de transparente, amintind de delicatele si suavele balerine ar parea ca nu-si gasesc locul la iarna. Dar ele sunt prezente in topul materialelor feminine, elegante, pe care sa le porti.

Bluza cu maneci din voal - 269 lei

12. Noutatea in materie de tricotaje o reprezinta puloverele cu striatii puternice, barbatesti, in tonuri kaki, ce amintesc de uniformele military.

Citește și:

Top army - 91,99 lei

foto prima pagina: kiuikson, Shutterstock

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.