Setari Cookie-uri

5 tendinte in bijuterii pe care sa le porti in toamna/iarna 2017

5 bijuterii pe care sa le porti in toamna/iarna 2017 #Aw2017 #FW2017

Bijuteriile sunt fara doar si poate menite sa ne faca ziua si tinuta mai frumoasa. O pereche de cercei –candelabru incadreaza perfect un coc elegant si o rochie de seara. Un colier fin se vede minunat in linia decolteului tau “cuminte” la birou. Si un set de bratari poate fi exact detaliul ce atrage atentia catre tinuta ta casual.

Cauta bine-bine in caseta de bijuterii. Ce vezi acolo? Bijuteriile din sezonul trecut se mai poarta oare? Dar ce fel de accesorii sa alegi in toamna/iarna 2017? Noi stim si-ti spunem si tie. Citeste mai jos:

Se poarta perlele: Siragurile de perle sunt bijuterii ce se potrivesc indiferent de varsta si de stilul abordat. Stia Chanel ce stia! Le poti purta cu jeans si un T-shirt, cu o rochie de seara sau la birou, cu fusta conica si camasa. Si nu doar perlele se poarta in layere, ci si colierele cu lanturi si pandantive lucky-charm. Combina-le pe toate si esti IN!

Citește și:

Perle - 209 lei

Punk’s not dead: Accesoriile Punk pe care le-ai vazut in filmele din anii ’90 s-au intors. Cruci la urechi, coliere tip choker, lanturi argintii groase, toate alaturi de jachete din piele, blana eco, transparente si hanorace cu gluga. Si tot din trecut vin bijuteriile Baroce, opulente, cu cristale si pietre.

Lantisor argintiu - 144,99 lei

Asimetria – floare la ureche: Cerceii asimetrici (pana intr-acolo incat se poarta doar unul, intr-o ureche) sunt adevaratele accesorii-statement. Daca alegi un cercel ce acopera intreg lobul, deja bifezi doua tendinte intr-un singur foc.

Cercei asimetrici - 39,90 lei

Bratara la vedere: Vorbim desigur si despre bratari. Se poarta bratarile de incheietura dar si cele pe brat. Se poarta cele metalice, dar si cele din plastic. Atata timp cat le porti peste manusi, vei fi in trend.

Citește și:

Bratara - 359,90 lei

Toamna colierelor: Piesa ce defineste sezonul toamna/iarna 2017, in ceea ce priveste bijuteriile, este cu siguranta colierul choker masiv. Metalic cu zale mari si lanturi, sau cu margele si medalion, ori din plastic, chokerul este bijuteria sezonului. Si pentru ca va fi toamna colierelor, daca nu alegi chokere, alege colierele masive.

Choker - 36,90 lei

Colier masiv - 119 lei

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.