Setari Cookie-uri

5 modele de ceasuri chic in acest sezon

Ceas de buzunar, ceas ca medalion sau ceas de mana. Tu ce porti in acest sezon?

Ceasul este, poate, cel mai versatil dintre accesorii. Initial un simplu instrument de citire a timpului, ceasul actual este deopotriva functional, ba chiar hi-tech smart, cat si o adevarata bijuterie a designului.
Si pentru ca in fiecare sezon, marii creatori de moda reinterpreteaza atat imbracamintea cat si accesoriile, si ceasul se “supune” acestor schimbari de design. Am adunat pentru tine cele mai chic modele de ceasuri care se poarta in toamna/iarna 2017.

1. Daca zice Marc Jacbos e lege! Si el a zis ca se poarta ceasurile cu curea atat de lata incat bareta devine o adevarata “centura” care sa tina in frau cadranul.

Ceas - 84,90 lei

2. Este, fara doar si poate, si sezonul ceasurilor cu model feminin, cu cadran elegant, aproape de modelul clasic, si cu curea delicata. Asa ca, daca nu-ti vine sa porti modelul cu curea lata, acest model e pentru tine.

Citește și:

Ceas elegant - 639,99 lei

3. Daca adori bijuteriile-statement, afla ca si in cazul ceasurilor de mana, se poarta modelele “brodate” cu pietre. Ceasul-bijuterie poate fi accesoriul unic care sa iti defineasca tinuta!

Ceas statement - - 313,90 lei

4. La polul opus, se situeaza ceasul minimal, sau mai degraba ceasul simplu-simplu. Cadran rotund. Curea fina. Minutar si secundar clasice. Si cam atat. Ce zici? Iti place?

Ceas minimal - 1135 lei

5. Si la capitolul ceasuri, exista modele care sa satisfaca toate gusturile si care sa se potriveasca indiferent de stil. Ceasul masiv poate fi modelul tau preferat in aceasta toamna.

Ceas masiv - 409 lei

6. Si tot in acest sezon rece, poti alege sa porti ceasul “altfel”. Intr-un pandantiv purtat la gat, sau pe lant, purtat de buzunar, astfel de modele atrag cu siguranta atentia privitorului.

Citește și:

Cat e ceasul? Credem ca e momentul sa-ti cumperi un ceas nou!

foto prima pagina: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.