Setari Cookie-uri

Cum se poarta imprimeurile

Hainele cu imprimeuri colorate se numara printre articolele de vestimentatie preferate de majoritatea reprezentantelor sexului frumos. In orice anotimp este binevenita o pata de culoare intrezarita pe o tinuta mult prea sobra ori prea inchisa.

3. Tipul de imprimeu

Imprimeurile se pot asorta usor intre ele, daca au in comun aceeasi tema si sunt diferite ca marime. Pentru o imagine cat mai placuta, ar fi bine sa existe si o anumita distanta intre ele. O centura lata uni poate fi asezata intre o camasa inflorata si o fusta cu detalii florale. Inca un aspect important: daca in sus porti imprimeuri foarte mari, care ies in evidenta, pentru partea de jos poti alege imprimeuri in acelasi ton dar mai mici ca dimensiune, abia sesizabile. Intotdeauna tinuta trebuie sa fie echilibrata si sa existe o distanta clara intre detaliile evidente.

4. Accesorii

Accesoriile trebuie alese cu atentie la tinutele deja incarcate. La o tinuta simpla, lipsita de imprimeuri poti adauga foarte multe accesorii cat mai colorate. Trebuie doar sa nu amesteci mai multe tipuri de stiluri, de exemplu: cercei cu motive florale si bratari cu imprimeuri geometrice, plus incaltari decorate cu printuri asemanatoare. Pentru un efect optic placut, combina imprimeurile cu accesorii colorate, in nuante asortate printurilor. Ca sa nu dai gres, incearca sa ai intotdeauna o culoare predominanta.

Un articol Cristina C.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.