Setari Cookie-uri

Practic: Poarta hainele de vara si in perioada rece

Ne indreptam cu pasi repezi spre zilele racoroase de toamna, in care nu putem iesi din casa fara o bluza care sa ne protejeze de vremea capricioasa, de vantul rece, de ploile abundente.

Sfat: nu purta niciodata fusta cu talie inalta cu botine cu talpa joasa, cu balerini sau cu cizme deasupra genunchiului.

4. Jeansii albi skinny


Jeansii albi skinny sunt un must have al fiecarei veri, fiind nelipsiti din garderoba din sezonul cald. Femeile aleg sa ii poarte deoarece le scot in evidenta picioarele si pielea bronzata.

In plus, acestia sunt accesibili oricarei persoane (in ceea ce priveste pretul) si pot fi purtati aproape cu orice articol vestimentar: maiou, bluzita, tricou sau camasa. In plus, ofera un aer boem, plin de mister si de eleganta.

In perioada rece alege sa porti blugii cigarette cu un pulover crosetat, in culori calde: crem, bej, tonuri deschise de maro, nisip, nuante perlate.

Pentru o tinuta eleganta iti recomand sacoul cu umeri supradimensionati, iar pe sub sacou poti purta un tricou cu imprimeu sau un maiou negru, simplu.

Un articol de Amelia C

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 August 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.