Setari Cookie-uri

Afla care sunt accesoriile toamnei

Accesoriile definesc orice tinuta vestimentara, adaugandu-i un plus de eleganta si expresivitate. Anumite piese raman in voga din sezonul trecut, altele se integreaza inopinant in noul peisaj.

4. Bijuterii opulente

Toamna se poarta accesoriile voluminoase, care sunt usor de remarcat. Daca in timpul verii se purtau bijuteriile de dimensiuni mici, usor de observat datorita hainelor fluide, in sezonul rece textura hainelor se schimba, la fel si tipul accesoriilor. Purtate peste piese vestimentare suprapuse, acestea trebuie sa aiba vizibilitate.

Din gama variata de accesorii, investeste in pandantive mari, bratari supradimensionate, inelele cu pietre mari colorate sau brose stilizate. Spre deosebire de celelalte piese, brosele arata bine prinse pe esarfe, genti-plic sau pot fi asortate unui colier sub forma de pandantiv.

Propunere: colier cu detalii si ornamente militare, diponibil in magazinele Aldo, pret 89 lei.

5. Cizmele si botine cu fermoar

Sub influenta tendintelor masculine, bogate in tinte si detalii ornamentale, in acest sezon se poarta incaltamintea cu fermoarul la vedere. Botinele si cizmele capata un plus de extravaganta, conferind o imagine sexy oricarei femei. In materie de culori, poti merge pe extreme: negru intens ori nuante vibrante: albastru, violet, galben neon.

Culorile extravagante si animal print-ul se potrivesc tinutelor all black. Tintele, precum si alte detalii decorative sunt intalnite mai mult la incaltamintea inchisa la culoare. Se asorteaza posetelor in acelasi ton, sau accesoriilor de inspiratie rock.

Propunere: ghete cu mansete, disponibile in magazinele Deichemann, pret 99 lei.

6. Ceasuri clasice

Ceasurile au devenit mai mult decat un accesoriu util, fiind transformate de designeri in adevarate bijuterii. Sunt la moda si in acest sezon si gratie designului modern, substituie cu succes o bratara. In functie de stilul adoptat in vestimentatie, opteaza pentru ceasuri masculine, de efect, iar pentru seara alege un model minimalist fin.

Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Septembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.