Setari Cookie-uri

Trend alert: animal print

Animal print-ul este unul dintre cele mai in voga trenduri. Adorat de vedete, acest imprimeu este foarte apreciat in sezonul toamna iarna 2010.

Animal print-ul este unul dintre cele mai in voga trenduri. Adorat de vedete, acest imprimeu este foarte apreciat in sezonul toamna iarna 2010. Asortat cu atentie, confera eleganta oricarei tinute si un plus de feminitate. Animal print poate fi scos in evident de haine simple, fara alte imprimeuri concurente. Pentru idei de asortare, inspira-te din look-ul vedetelor care stiu sa-l poarte sau din colectiile semnate Dolce & Gabbana, Dries Van Noten, Blumarine sau Moschino; foto aici si aici.

A model displays a creation by designer Dries Van Noten for his Fall-Winter 2010/2011 Ready-to-Wear collection show in Paris, France on March 3, 2010. Photo by Alain Gil-Gonzalez/ABACAPRESS.COM Chiar daca look-ul promovat de celebritati precum Paris Hilton nu este un exemplu de urmat, asta nu inseamna ca animal print-ul nu poate starni si cuvinte de lauda sau interes. Secretul consta in asortare si combinatii cat mai simple. In nici un caz nu te imbraca in animal print din cap pana in picioare. O singura piesa va fi de efect. Fie ca vorbim despre o pereche de colanti, incaltaminte, o esarfa sau o rochie sexy. De asemenea, pe langa clasicul imprimeu tip leopard, in moda mai intalnim si alte printuri deosebite cu dungi zebra sau pete inegale, intr-o coloristica aparte.

O rochie cu animal print se va purta intotdeauna cu pantofi si geanta intr-o singura culoare si cat mai putine accesorii. Acest imprimeu este foarte usor de remarcat, asadar, o simpla pereche de botine cu accente feline sau o geanta-plic, iti vor vonferi un aer stylish, fara prea mult efort. Simplitatea este de multe ori cheia elegantei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.