Setari Cookie-uri

Trend alert: animal print

Animal print-ul este unul dintre cele mai in voga trenduri. Adorat de vedete, acest imprimeu este foarte apreciat in sezonul toamna iarna 2010.

A model presents a creation as part of the Blumarine Spring/Summer 2011 women's collection during Milan Fashion Week September 25, 2010. REUTERS/Stefano Rellandini (ITALY - Tags: FASHION) Grafica animal print este de inspiratie africana, o tendinta care se mentine inca din sezonul trecut. Insa, imprimeurile cu motive tribale din timpul verii, au fost inlocuite in sezonul rece cu piese vestimentare bogate in printuri cu motive animale. Ideale pentru tinute elegante de cocktail, rochiile fluide cu animal print, confera un aer seducator, irezistibil; mai multe imagini aici. De asemenea, materialele care surprind cel mai bine acest imprimeu sunt cele fine, precum matasea, satenul sau voalul.

In topul recomandarilor stilistilor privind asortarea animal print-ului, se incadreaza nuantele neutre: bej, alb, kaki, negru, maron. De la o vreme, nu se mai poarta hainele perfect asortate. Detaliile risca sa incarce prea mult tinuta, rezultatul fiind inestetic. Pentru un rezultat cat mai satisfacator, tine cont si de tipul siluetei cand imbraci o piesa vestimentara cu animal print.

Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.