Setari Cookie-uri

Ce pantaloni purtam toamna asta?

Pantalonii reprezinta piesa vestimentara de baza pentru sezonul toamna-iarna. Confera o nota masculina, senzualitate si mai multa comoditate. In conformitate cu tendintele toamnei, am ales 5 modele la moda in acest sezon. Tie care ti s-ar potrivi mai bine?

PARIS - MARCH 09: A model walks the runway during the Chloe Ready to Wear show as part of the Paris Womenswear Fashion Week Fall/Winter 2011 at Espace Ephemere Tuileries on March 9, 2010 in Paris, France. (Photo by Dominique Charriau/Getty Images) Pantalonii largi la dunga sunt ideali pentru tinutele office. In general au o betelie lata si se pot purta si fara curea. Se asorteaza cu sacouri pana in talie, camasi sau bluze care urmaresc linia corpului. Gratie croielii moderne, pantalonii largi creeaza un look elegant si discret. Pe catwalk s-au regasit in colectiile semnate Chloe, Zac Posen sau Michael Kors.

3. Pantalonii cu talie inalta

Au revenit in moda odata cu influenta anilor ’70, prezenta pe podiumul prezentarilor de moda pentru sezonul de toamna-iarna. Princpalul avantaj este ca alungesc silueta, adaugand cativa centimetrii in plus, chiar daca nu porti incaltaminte cu toc. Pentru a nu strica farmecul croielii, este bine de retinut ca acestia nu se poarta cu centuri late in jurul taliei. Sunt permise insa curelele subtiri, care contureaza discret silueta. Pe podiumul international, pantalonii cu talie inalta s-au remarcat in colectiile semnate: Adam, Chloe, Akris, Gucci.

NEW YORK - FEBRUARY 17: A model walks the runway at the Michael Kors Fall 2010 Fashion Show during the Mercedes-Benz Fashion Week Fall 2010 - Official Coverage at Bryant Park on February 17, 2010 in New York City. (Photo by Frazer Harrison/Getty Images for Mercedes-Benz) 4. Pantalonii sport army
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.