Setari Cookie-uri

Ce pantaloni purtam toamna asta?

Pantalonii reprezinta piesa vestimentara de baza pentru sezonul toamna-iarna. Confera o nota masculina, senzualitate si mai multa comoditate. In conformitate cu tendintele toamnei, am ales 5 modele la moda in acest sezon. Tie care ti s-ar potrivi mai bine?

Military look este un adintre tendintele predominante ale acestei toamne. Podiumurile au fost invadate de piese vestimentare verde-kaki, care confera un look deosebit. Pantalonii sport army se caracterizeaza prin volum, lejeritate si simplitate. In functie de model, pot fi prevazuti cu buzunare largi, vizibile, taiate cu clapete. Gratie croielii lejere, ascund defectele siluetei. Se poarta cu tricouri largi sau malete care urmaresc linia corpului, jachete din piele sau geci sport in acelasi ton. Pentru mai multe idei, inspira-te din colectiile semnate Dries van Noten, William Rast si Donna Karan.

5. Pantalonii scurti

Pantalonii scurti nu reprezinta un trend rezervat in exclusivitate verii. De cateva sezoane, acestia au devenit un must have in anotimul rece, diferenta constand in materialul din care sunt confectionati. Toamna sunt la moda pantalonii scurti din denim, lana, velur sau stofa. Propunere: pantaloni scurti din stofa de la New Yorker, pret 89.9 lei.

Pantalonii scurti se poarta cu dresuri groase sau colanti si cizme imblanite sau simple. Ii poti purta si cu ghetute scurte si jambiere colorate din tricot. De retinut: nu purta pantalonii scurti cu dresuri transparente de culoarea piciorului; vei strica tot efectul, in plus vei adauga centimetrii in plus siluetei. Pantalonii scurti au facut furori si pe catwalk-ul international, in prezentarile semnate Diesel, Lacoste sau D&G.

Un articol Cristina C.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.