Setari Cookie-uri

Poarta incaltamintea care ti se potriveste

Pentru o tinuta impecabila din toate punctele de vedere, trebuie sa tinem cont atat de regulile de baza in ceea ce priveste stilul vestimentar, cat si de cele mai mici detalii: accesorii, machiaj si coafura. Incaltamintea poate transforma o tinuta banala intr-una spectaculoasa sau, din contra, poate distruge complet un outfit elegant si glamour.

Pentru o tinuta impecabila din toate punctele de vedere, trebuie sa tinem cont atat de regulile de baza in ceea ce priveste stilul vestimentar, cat si de cele mai mici detalii: accesorii, machiaj si coafura.
Incaltamintea poate transforma o tinuta banala intr-una spectaculoasa sau, din contra, poate distruge complet un outfit elegant si glamour.

Iata cateva reguli de baza ale incaltamintei:

LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 16: A general view during a private preview party to celebrate the opening of the world's largest women's shoe department at Selfridges on September 16, 2010 in London, England. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images) 1. Curea prinsa la glezna

Pantofii care se prind cu o curea in jurul gleznelor sunt perfecti pentru femeile inalte, cu picioare subtiri. Cureaua taie linia piciorului, facandu-l sa para mai scurt. De aceea, acest tip de incaltaminte nu este potrivit pentru persoanele cu gleznele groase sau pentru cele scunde.

2. Tocul gros

La fel ca si incaltamintea care are curea, pantofii cu tocul gros sunt pentru picioarele lungi si subtiri. Tocul gros micsoreaza vizibil piciorul si atrage atentia.

Este indicat ca femeile mignone sa evite acest tip de incaltaminte pentru a nu parea si mai scunde.

3. Pantofii ascutiti la varf si cu toc subtire

Acestia pot fi purtati de femeile cu picioare scurte deoarece vor parea mai inalte si mai suple. Varful usor ascutit adauga lungime piciorului. Pantofii pot fi acortati cu pantaloni cigarette , un tricou casual si un sacou masculin.

4. Pantofii cu talpa plata

Pantofii fara toc se potrivesc oricarei femei, chiar daca este inalta, scunda, slaba sau plinuta. Acestia sunt foarte comozi pentru picior,oferindu-i lejeritate si libertate in miscare.

Femeile cu picioarele scurte pot purta pantofi cu talpa plata si cu varful usor ascutit pentru a lungi piciorul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.