Setari Cookie-uri

Poarta incaltamintea care ti se potriveste

Pentru o tinuta impecabila din toate punctele de vedere, trebuie sa tinem cont atat de regulile de baza in ceea ce priveste stilul vestimentar, cat si de cele mai mici detalii: accesorii, machiaj si coafura. Incaltamintea poate transforma o tinuta banala intr-una spectaculoasa sau, din contra, poate distruge complet un outfit elegant si glamour.

5. Cizme pana la genunchi

Cizmele pana la genunchi “taie” piciorul la jumatate daca nu sunt purtate cu dresurile potrivite. Purtati cizme lungi cu colanti sau cu dresuri cu model, insa niciodata nu le asortati cu dresuri simple, fara model si transparente.

6. Pantofii peep-toe

Acest tip de pantofi pot fi purtati de toate femeile, indiferent de forma corpului, inaltime sau greutate. Pantofii peep – toe ofera un aer feminin femeii, plin de senzualitate. Incercati sa purtati pantofi peep – toe care au platforma pentru un picior lung si sexy.

7. Papucii

Papucii sunt excelenti in zilele toride de vara, deoarece elibereaza piciorul si il lasa sa respire. Pot fi purtati de toate femeile. Daca nu sunteti obisnuita sa mergeti pe tocuri subtiri si aveti nevoie de stabilitate, alegeti papuci cu talpa groasa, platforma sau cu toc gros.

8. Pantofii rotunzi in varf

Pantofii rotunzi in varf se potrivesc femeilor inalte, cu piciorul subtire. Acest tip de incaltaminte taie linia piciorului, facandu-l sa para mai scurt si mai gros.

9. Pantofii cu toc foarte scurt

Un toc scurt si mic este un substitut minunat pentru un toc inalt. Acesta ofera putina inaltime si alungeste piciorul. Este perfect pentru femeile scunde, care nu se simt confortabil purtand pantofi cu toc inalt.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.