Setari Cookie-uri

Politia modei: cele mai neinspirate rochii de la Golden Globes 2011

Desi au la dispozitie timp suficient si stilisti care sa le ajute sa se imbrace, vedetele nu isi atrag intotdeauna laude pe covorul rosu. Iata celebritatile care au purtat cele mai neinspirate rochii in cadrul ceremoniei Golden Globes 2011:

4. Helena Boham Carter

Copyright: © HFPA

A vrut sa fie cea mai excentrica aparitie de pe covorul rosu. A reusit, spunem noi, insa fara sa-si atraga foarte multe aprecieri. Actrita a purtat o rochie foarte incarcata semnata Vivienne Westwood.

Si cum tinuta nu ar fi fost suficient de extravaganta, aceasta si-a completat look-ul printr-o coafura voluminoasa, ochelari de soare si un accesoriu din tul. Trebuie sa mentionam si pantofii in culori diferite care i-au intregit tinuta Helenei.

5. Michelle Williams

Copyright: © HFPA

Actrita a fost nominalizata la Globurile de Aur pentru prestatia ei din filmul Blue Valentine. Aparitia ei pe covorul rosu n-a starnit insa foarte multa atentie. Michelle a optat pentru o creatie de inspiratie vintage creata de Valentino. Toata rochia a fost acoperita de imprimeuri florale de dimensiuni diferite, care i-au conferit un look banal, deloc potrivit cu evenimentul.

6. Julianne Moore

Copyright: © HFPA

Julianne Moore si-a facut aparitia la eveniment intr-o rochie asimetrica semnata Lanvin, eleganta, intr-o culoare la moda, insa total nepotrivita actritei.

Rozul fuchsia este in voga, insa Julianne ar fi fost avantajata de o culoare mult mai terna. Nici accesoriile alese, bijuteriile Bulgari, n-au reusit sa ii salveze tinuta.


Copyright foto articol: © HFPA

Un articol Cristina C.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.