(P)Cadouri sexy de Valentines Day

Kudika
8 Februarie 2011

Lenjeria intima sexy este un cadou ideal pentru Valentines Day care va aduce zambete de incantare pe fetele ambilor parteneri, un cadou pe care cu siguranta doriti sa il dati dar si sa il primiti.

Lenjeria intima sexy este un cadou ideal pentru Valentine’s Day care va aduce zambete de incantare pe fetele ambilor parteneri, un cadou pe care cu siguranta doriti sa il dati dar si sa il primiti.

Atunci cand alegi un cadou sexy de Valentine’s Day nu te gandi doar la ceea ce vrei tu sa vezi ci si la persoana careia ii oferi acest cadou, cum crezi ca se va simti ea purtandu-l sau el privindu-te. Lenjeria intima poate face o femeie sa se simta atragatoare si dorita. Iubita ta spera ca va fi sexy si senzuala in ochii tai pentru totdeauna, de aceea cu un astfel de cadou o vei face sa se simta asa.

Este destul de dificil pentru barbati sa aleaga un astfel de cadou sexy. Ei se agita, transpira, rosesc ca niste adolescenti, dar in cele din urma toate aceste sacrificii sunt meritate deoarece rezultatul va fi cu siguranta cel dorit. Credeti sau nu, ei chiar pun fotbalul pe locul al doilea in aceste momente, locul lui fiind luat de dorinta de a te face fericita. De fapt acest cadou vine cu cu o dorinta: „Te rog poarta-l pentru mine si fi partenera mea sexy”. Vine cu un compliment: „O sa fi iubita mea pentru totdeuna”. De asemenea vine cu o speranta: „Daca vei purta aceasta lenjerie, te vei simti sexy iar eu te voi dori si mai mult. Cu siguranta o sa fie o noapte fierbinte!”.

Surprinde-o, oferidu-i o lenjerie intima sexy de Valentine’s Day si ea se va simti bine atunci cand o va purta dar si cand o va da jos pentru tine. Magazinul Just4girls.ro are cateva idei pentru tine:

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri