Setari Cookie-uri

H&M intampina vara cu reduceri de sezon

Fie ca te pregatesti de vacanta sau doar vrei sa-ti innoiesti garderoba, H&M ti-a pregatit o surpriza de inceput de sezon: reduceri la produsele de vara.

Fie ca te pregatesti de vacanta sau doar vrei sa-ti innoiesti garderoba, H&M ti-a pregatit o surpriza de inceput de sezon: reduceri la produsele de vara. Rochii, salopete, fuste, pantaloni, topuri – toate la preturi reduse pentru ca tu sa poti incepe vara in tendinte.

Inspiratia pentru aceast sezon este visul unei veri exotice: zile petrecute la plaja in timpul unei veri lungi si fierbinti, punand accent pe gama de moda de vara pe care H&M o ofera intregii familii.

Pentru oricare dintre tendintele verii ai opta, te poti bucura de moda si calitate la preturi reduse. Fie ca alegi stilul clasic, sau cel preppy, cel romantic sau cel tropical, vei gasi outfit-ul potrivit de vara in campania de reduceri de sezon.

Preturile pentru aceasta promotie incep de la 10 RON pentru tricouri, fuste sau papuci de plaja, 20 RON pentru genti de plaja, sau 30 RON pentru sandale. Pretul rochiilor incepe de la 40 de RON, pe cand cel al salopetelor de la 40 RON. Fie ca opteaza pentru tricouri incepand cu 30 RON sau panatloni scurti de la 60 RON, si barbatii pot fi in tendinte la pret redus. Si produsele pentru copii au fost reduse, astfel ca tricourile incep de la 10 RON, rochiile de la 20 RON, iar pantalonii de la 30 RON.

Promotia este valabila pana in data de 30 iunie 2011 in toate magazinele H&M din Bucuresti si Brasov.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.