Setari Cookie-uri

Trenduri de top de la Milano

Moda din Milano readuce in tendinte elemente glam, intr-o paleta cromatica versatila. Usor de adaptat in vestimentatie, trendurile elogiaza eleganta si feminitatea. Iata ce dicteaza designerii care si-au prezentat colectiile de sezon in capitala modei de la Milano:

Sunt la moda salopetele uni negre cu taieturi drepte, dar si salopetele in culori vibrante. In materie de printuri se poarta imprimeurile florale picturale.

4. Dungile

Dungile marinaresti au fost la inaltime si pe podiumul din Milano, insa Prada, a dat startul printurilor in dungi colorate. Indubitabil, culorile electrice au acaparat trendurile verii 2011. Indiferent de nuanta, dungile sunt foarte usor de purtat, adaptabile oricarui tip de look. O tinuta simpla poate fi inveselita usor cu ajutorul unui top in dungi vibrante. Pentru un contrast de efect poarta coliere sau bratari masive albe.

Daca esti adepta tinutelor nonconformiste, combina dungile colorate vericale cu dungi orizontale alb-negru. Nonculorile reprezina o alternativa indrazneata pentru o tinuta plina de atitudine.



Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.