Setari Cookie-uri

Video: Moschino primavara-vara 2012

Colectia Moschino din cadrul Milano Fashion Week propune pentru sezonul primavara-vara 2012 un mix de stiluri. S-au remarcat influente mexicane, accente coutry dar si motive de inspiratie spaniola. Compusa dintr-o gama cromatica restransa, colectia reuseste sa creeze impresia unui ansablu unitar.

Colectia Moschino din cadrul Milano Fashion Week propune pentru sezonul primavara-vara 2012 un mix de stiluri. S-au remarcat influente mexicane, accente country dar si motive de inspiratie spaniola. Compusa dintr-o gama cromatica restransa, colectia reuseste sa creeze impresia unui ansablu unitar.

Predomina albul, negrul, griul, iar gabenul aprins este singurul accent de culoare. Este evidentiat prin tinute uni, dar si prin intermediul broderiilor sau al imprimeurilor lucioase.

Piesele vestimentare din colectia Moschino sunt variate si deosebit de creative. Manechinele au pasit pe catwalk purtand rochii mulate, malete, fuste ample dar si tinute care amintesc de toreadorii spanioli. Capele, pantalonii si vestele cu franjuri intregesc foarte bine imaginea propusa de Moschino pentru sezonul cald.

Intre piesele creative cu un design inedit s-au remarcat si tinute elegante. Rochii cu volane, jachete brodate, fuste ample, pantaloni scurti dar si rochii seducatoare confectionate din dantela.

Elementele care imbogatesc vizual colectia sunt accesoriile versatile: bentitele inflorate, palariile de toreadori, cerceii rotunzi, bratarile viu colorate si curelele subtiri care marcheaza mijlocul. Intre podoabele elegante s-au remarcat si coliere versatile, simple sau cu pandantive colorate ori margele, adaptate in functie de creatiile vestimentare.

Propunerile directorului de creatie al casei Moschino, Rossella Jardini sunt versatile si indraznete. Hainele din colectie pot fi imbracate in timpul zilei, la tinute casual dar si seara, in cadrul unei petreceri importante. Designerul imbina subtil eleganta cu elemente etnice, rezultatul fiind un ansablu complex de piese vestimentare. Ele poti fi imbracate impreuna dar si separat, inserate in tinute casual pentru a sparge monotonia.

Cristina Craciun






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.