Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Weekend de rasfat pentru doamne si domnisoare

Sambata si duminica, doamnele si domnisoarele sunt invitate Styling Corner in Baneasa Shopping City.

Sambata si duminica, 10-11 martie, doamnele si domnisoarele sunt invitate pentru al doilea weekend consecutiv la Styling Corner in Baneasa Shopping City pentru a primi sfaturi legate de frumusete, fashion, sport si sanatate de la cei mai buni specialisti in domeniu.

Incepand cu orele 13.00 si pana la 20.00, vizitatoarele din Baneasa Shopping City vor putea beneficia de serviciile participantilor de la Styling Corner. Make-up artistii de la Beauty Make-up Artistry, Flormar, Melkior, Marionnaud si Sephora vor face demonstratii de machiaj in ton cu noile tendinte. De asemenea, Alex Radulescu le asteapta pe toate doritoarele la sesiuni de make-up gratuite la scena special amenajata din zona Glam Street.

Hairstilistii de la Evidence Beauty Salon si Geta Voinea Hair & Beauty Salon vor realiza schimbari de look si coafuri tuturor celor care doresc sa fie cool si in trend. Cu momente speciale dedicate coafurii, va veni si Oksana, care le va impleti parul in stil rusesc doritoarelor din public. Mai mult, bam boo, L’Occitaine, Mario Badescu, SABON si Yves Rocher vor veni cu produse de ingrijire a pielii. Yamuna Spa va prezenta mai multe tratamente faciale, folosind produsele Aseyda.


Kudika
9 Martie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.