Vara e sezonul in care poti sa explorezi nenumarate tinute ce te fac sa te simti eleganta, lejera si confortabila. Pielea bronzata, soarele iti creaza o stare de bine care te ajuta sa fii mai increazatoare si sa-ti alinti corpul mai des.

O alta optiune ar fi ROCHIA ANDREEA. Rochia maxi pe langa faptul ca-ti ofera un plus de lejeritate este alegera perfecta pentru a masca zona taliei. Profita de oferta speciala si achizitioneaza aceasta piesa la un pret atractiv.

Pentru o silueta in forma de para, cu un trunchi mai subtire decat partea inferioara a corpului, gat lung si subtire, umeri ingusti sau usor cazuti, spate ingust , bust mediu sau mic, talie definita si coapse si solduri mai feminine alege ROCHIA ANTONELA. Intr-o culoare absolut splendida , este recomandata atat pe timp de zi cat si pe timp de seara.

Pentro o tinuta mai casual, ca de exemplu brunchul de duminica sau un pranz cu familia sau prietenii alege ROCHIA AURA.

Un alt tip de silueta este cea in forma de clepsidra reprezentata prin forme feminine cu talie bine definita, umeri si solduri simetrice, bust plin , picioare zvelte. Recomandarea effingo.ro ar fi ROCHIA ANASTASIA. Rochiile animal print sunt foarte indragite deoarece confera un aer sexy, dominator, senzual. Acestea pot fi purtate la petreceri, la evenimente sau pentru o seara intr-un club.

Ai mai putea opta pentru o rochie ce-ti urmeaza linia corpului pentru a-ti pune in evidenta formele, ca de exemplu ROCHIA ARIANA.

Silueta baieteasca, se identifica cu o forma dreapta a corpului fara prea multe curbe si un bust mic. Daca esti un fan al materialelor fluide si pentru a rotunji linia bustului si a defini talia alege ROCHIA AVA.

O alta recomandare pentru acest tip de silueta ar fi sa ai in garderoba ta piese cu detalii feminine ca de exemplu broderii, dantela. Opteaza pentru ROCHIA ANDRA pentru a-ti scoate in evidente silueta si a-ti masca zonele nefavorabile.

  • Kudika

    Hotelul Radisson Blu Aurum din Brașov marchează primul an de...

  • Kudika

    Cum să asortezi balerinii în această vară?

  • Kudika

    Moda și conduita la evenimentele ecvestre!

  • Carmen Ioana Olteanu

    Dominique Davenport despre Sisi, împărăteasa omonimă din seria Epic...

  • Kudika

    Levi’s celebrează frumusețea și istoria comunității LGBTQIA+...

  • Kudika

    Se apropie Black Friday! 5 modele de rochii pe care sigur le vei...