Advertorial (P)La Bucuresti Mall preturile au intrat la apa!

Vara asta, la Bucuresti Mall preturile au intrat la apa! Da, ai vazut bine! Vino in magazinele partenere Bucuresti Mall, intre 13 iulie si 26 august, bucura-te de mult asteptata perioada de reduceri si 200 de Euro in cumparaturi, pot fi ai tai zilnic.

Cumperi si primesti in schimb, premii in bani. Shoppingul in valoare de minim 250 lei/zi iti aduce, in perioada campaniei, premii a cate 200 de euro/zi. Extragerile zilnice aduc norocoaselor un motiv in plus de a se bucura de shopping, in cadrul noilor colectii de toamna din magazinele aflate in Bucuresti Mall.

bucuresti mall

Cu fiecare participare, sansele de castig cresc, iar la sfarsitul fiecarei zile va puteti numara printre castigatori! Trebuie doar sa cumparati din magazinele partenere Bucuresti Mall si sa va prezentati cu bonurile fiscale la punctul dedicat tombolei. Mult succes!

Preturile mici aduc premii mari, astfel ca vara asta iti asiguri si garderoba pentru la toamna, cu cei 200 de euro pe care ii poti castiga. In cautarea celor mai hot piese vestimentare ale sezonului, in Bucuresti Mall gasesti totodata si premii zilnice, preturi atractive si discounturi care vor ajunge pana la 70%.

Pentru detalii accesati site-ul www.bucurestimall.com.ro.


Kudika
22 August 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri