Setari Cookie-uri

Colectia New Look primavara-vara 2013

Pentru sezonul primavara-vara 2013, New Look ne provoaca la o calatorie catre tinuturi exotice

Noua colectie mixeaza nuantele primavaratice, stilul anilor '50 cu un mic touch Brigitte Bardot si vibratia antichizanta, specifica zonelor ecuatoriale, unde exoticul este la el acasa.

Conceputa pentru a satisface individualitatea fiecarei femei printr-o cromatica puternica, accesorii unice si must-have-uri de sezon, colectia New Look reconfirma abilitatea brandului de a combina calitatea materialelor si cusaturile in detaliu cu accesibilitatea.

La New Look, trendurile verii 2013 te poarta intr-o calatorie fascinanta de jur imprejurul Ecuatorului. Pornim la drum cu Pagan Cowgirl, care aduce in primplan elementele filmelor western: franjuri, jeansi, piele intoarsa, decupaje, bluze lejere.

Continuam cu Pleasantville, o contopire a femeii perfecte a anilor ’50, cu talii accentuate, ochelari de soare cu detalii exagerate, pasteluri simple cu printuri geometrice curate sau florale in stil vintage. Elementul de baza este fusta skater, combinata cu cardigane incheiate cuminte doar la primul nasture, palarii cu boruri largi, esarfe legate sic la gat.

Citește și:

Calatoria se incheie cu Eastern Trail, un amestec de Tibet, Rusia, Guatemala, India, Mexic, accentuat prin culori puternice pe fundal negru, bijuterii sau elemente metalice, geometrii complicate, printuri socante si pline de viata”, a declarat Consuela Rusu, Visual Manager New Look.

Noile outfit-uri New Look sunt disponibile in toate cele 7 magazine New Look, incepand cu luna aprilie 2013.

Vizionare placuta


Kudika
5 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.