Setari Cookie-uri

Pantofii cu toc - modele pentru noul sezon

Acum ca a venit primavara e momentul sa iti pregatesti pantofii pentru noul sezon. Fie ca iti plac pantofii cu toc mic, mediu sau te simti la fel de confortabila purtand cele mai ametitoare tocuri, ti-am pregatit cele mai frumoase perechi de pantofi cu toc pe care sa le porti cu drag si care te vor ajuta sa-ti intregesti tinuta adaugand un plus de personalitate.

Pantofi rosii cu toc mic Daca nu esti obisnuita cu pantofii cu toc inalt, atunci iti recomandam o pereche de pantofi cu toc mic care vor avea acelasi efect mai ales daca optezi pentru o culoare puternica, cum ar fi rosu. Ii poti purta aproape la orice tinuta si pot fi adaptati pentru orice situatie fie ca optezi pentru o tinuta casual fie ii preferi la o tinuta de ocazie.

Pantofii sunt disponibili pe OtterShop.ro, la pretul de 226 lei.

Pantofi cu toc conic Pantofii cu tocul conic sunt adesea asociati tinutelor office, iar in combinatie cu o fusta conica si o camasa evazata pe care sa o accesorizi cu o curea in talie vei reusi sa obtii un look potrivit pentru serviciu fara a compromite feminitatea care te caracterizeaza.

Pantofii sunt disponibili pe AmaFashion.ro, la pretul de 200 de lei.

Pantofi cu toc stip mocasini Mocasinii cu toc sunt in schimb ideali pentru o tinuta casual, potriviti pentru acele zile in care ai multe lucruri de rezolvat si nu vrei sub nici o forma sa renunti la pantofii cu toc. Ii poti purta cu o rochita la fel de comoda sau cu o pereche de blugi si un cardigan.

Citește și:

Alege varianta care ti se potriveste cel mai bine.

Pantofii sunt disponibili pe 3Suisses.ro, la pretul de 378 lei.

Pantofi cu toc nude Pantofii nude sunt prin definitie eleganti, iar daca indraznesti sa alegi un model cu tocuri inalte atunci efectul e suplimentat. Putem sa ii asociem cu micuta rochie neagra, pantofii nude nu ar trebui sa lipseasca din garderoba noastra pentru ca vin in ajutorul tau atunci cand nu stii cu ce sa asortezi fusta aceea superba pe care o ai de ceva timp si pe care abia astepti sa o porti.

Pantofii sunt disponibili pe dEpurtat.ro, la pretul de 79 lei.

Pantofi cu toc neon Iar daca vrei sa iesi in evidenta cu adevarat, alege o pereche de stiletto intr-o culoare neon.

Noi ii recomandam pentru o seara in club, purtati cu o rochie neagra sau experimenteaza si creaza-ti o tinuta neon, insa ai grija sa nu blochezi total privirea celor din jur, ideea e sa atragi priviri nu sa le indepartezi.

Citește și:

Pantofii sunt disponibili pe FashionUp.ro, la pretul de 185.99 lei.

Pantofi cu toc inalt Daca insa preferi tocurile extreme de inalte, dar intr-o culoare care sa nu atraga foarte mult atentia, opteaza pentru o pereche de pantofi cu toc de culoare neagra. Vei fi cu siguranta admirata fie doar si pentru curajul de a le purta, iar barbatii vor intoarce capul pentru a admira picioarele tale care vor parea cu mult mai lungi. Nu asta isi doreste orice femeie?

Pantofii sunt disponibili pe TinaR.ro, la pretul de 399.50 lei.

Pantofi cu toc gros Daca nu te simti stapana pe propriile picioare cu o preche de stiletto iti recomandam o pereche de pantofi cu tocul gros. Vei fi la inaltime fara sa ai probleme cu stabilitatea. Sunt potriviti pentru o iesire in oras cu prietenii sau chiar la birou la o tinuta office.

Pantofii sunt disponibili pe Zega.ro, la pretul de 71.40 lei.

Vizionare placuta


Kudika
26 Martie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.