Setari Cookie-uri

Balerinii - comoditate si eleganta pentru orice tinuta

Chiar daca adesea sunt asociati tinutelor casual pentru ca sunt atat de comozi, balerinii pot fi purtati cu aceeasi eleganta si poate chiar cu un plus de feminitate si la cel mai pretentios eveniment.

Pentru a va demonstra cat de versatili pot fi o pereche de balerini, va recomandam cateva modele pe care le puteti asorta oricarei tinute din garderoba.

Balerini negri Balerinii negri sunt la fel de folositori ca si acea rochita neagra pe care o ai in dulap pentru ca sunt atat de usor de asortat si nu trebuie sa iti faci probleme atunci cand nu stii ce alegere sa faci atunci cand te pregatesti pentru o iesire de ultim moment. La fel de utili sunt si la acele petreceri la care stii ca vei sta mult in picioare si la care nu vei reusi sa te mentii mult pe acele tocuri de 10 cm care iti plac atat de mult.

Balerinii sunt disponibili pe TinaR.ro, la pretul de 79 lei.

Balerini rosii Balerinii rosii ii poti purta cu o pereche de blugi si un cardigan sau cu o rochita colorata, la fel de vesela ca si stare ape care ti-o transmite culoarea aprinsa a balerinilor. Iti recomandam sa nu ii porti la o tinuta sobra, cum ar costumul clasic pentru birou. Pastreaza deci echilibrul perfect si acelasi ton al tinutei, astfel incat look-ul tau sa fie invidiat chiar si de cei mai critici ochi.

Citește și:

Balerinii sunt disponibili pe OtterShop.ro, la pretul de 164 lei.

Balerini nude Balerinii nude cu o usoara tenta de roz reprezinta cea mai elegant alegere si sunt cel mai bine purtati tinutelor cu…personalitate! Ii poti purta cu o rochita cu imprimeu floral, daca stilul tau e romantic sau o pereche de pantaloni 3 sferturi negri, camasa alba clasica si accesorii pentru a complete o tinuta office potrivita pentru zilele insorite de primavara.

Balerinii sunt disponibili pe FashionUp.ro, la pretul de 108.99 lei.

Balerini colorati Iar daca iti plac la nebunie culorile, opteaza pentru o pereche de balerini in 2 sau chiar mai multe culori! Noi iti recomandam sa nu asortezi cu sfintenie culorile balerinilor cu celelalte culori ale tinutei, experimenteaza si incearca alte culori complementare, insa pastreaza totul intr-o nota placuta ochiului. Sau daca nu te simti sigura pe alegerile tale, alege varianta simpla si eleganta a unei tinute alb-nebru.

Citește și:

Balerinii sunt disponibili pe dEpurtat.ro, la pretul de 49 lei.

Balerini cu paiete Balerinii cu aplicatii, fie ele tinte sau paiete, se potrivesc cel mai bine unei tinute de seara, cum ar fi o iesire in club cu prietenele tale. Iti recomandam sa alegi accesoriile in aceleasi nuante metalice ca si aplicatiile de pe balerini, iar ele sa fie minimale atat din motive estetice cat si practice, atunci cand dansezi ele sa nu te incomodeze.

Balerinii sunt disponibili pe 3Suisses.ro, la pretul de 135 lei.

Tie ce stil ti se potriveste?

Vizionare placuta


Kudika
7 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.