Setari Cookie-uri

Modele de fuste pentru un plus de feminitate

Fuste scurte, midi, lungi, evazate sau conice, indiferent de lungimea sau croiala fustei, ar trebui sa ai macar una in garderoba ta. Iar daca esti in dubii de fiecare data cand esti pe punctual de a alege o fusta, noi iti recomandam cateva modele de fuste pe care sa le porti cu drag.

Fusta midi Fustele midi sunt acele fuste care au lugimea pana la nivelul genunchilor sau chiar mai jos de genunchi, pana la mijlocul gambei. Sunt alegerea perfecta pentru o tinuta office, in combinatie cu un cardigan sau o camasa simpla, iar pentru un look casual opteaza pentru o fusta in clini care iti va oferi o mai mare libertate de miscare si sunt alegerea perfecta atunci cand ai multe drumuri de facut si vrei sa ai acelasi look feminin.

Fusta este disponibila pe Ligo.ro, la pretul de 49.9 lei.

Fusta scurta Daca te pregatesti pentru o iesire in club cu prietenele tale, alege o fusta scurta care iti va pune in evidenta picioarele. Cu siguranta vei atrage priviri admirative, mai ales daca alegi sa porti o pereche de pantofi cu toc, insa alege o bluza cu un decolteu cat mai aproape de baza gatului si nu uita de accesorii! Daca vei dansa o mare parte alege o pereche de cercei mici care sa nu te incomodeze, poti compensa cu 2 sau 3 bratari bine strape mana

Citește și:

Fusta este disponibila pe miniPRIX.ro, la pretul de 42 lei.

Fusta lunga Fustele lungi te duc cu gandul la zilele calduroase de vara? Le poti purta si in sezoanele mai putin calduroase. Combina fusta lunga cu un maieu simplu, o geaca de piele si o pereche de balerini sau chiar o pereche de botine! Bineinteles, poti purta o fusta lunga si la o tinuta de seara, insa asigura-te ca materialul fustei si cel al bluzei se potrivesc si se imbina fluid, creand astfel iluzia unei rochii.

Fusta este disponibila pe FashionUp.ro, la pretul de 104.93 lei.

Fusta conica Fustele conice, in special cele cu talie inalta, te ajuta sa obtii acel efect de clepsidra invidiat de multe femei si admirat de toti barbatii. Pentru o tinuta office combina fusta cu o camasa cambrata si un sacou care sa ajunga pana la jumatatea soldurilor, iar daca dupa serviciu ai o intalnire romantic inlocuieste camasa cambrata cu o bluza cu spatele gol.

Citește și:

Fusta este disponibila pe 3Suisses.ro, la pretul de 162 lei.

Fusta evazata Daca te simti incorsetata intr-o fusta conica, alege o fusta evazata. O porti purta atat la serviciu cat si in oras, tot ce trebuie sa faci este doar sa inlocuiesti camasa office cu o bluza cambrata. Daca lungimea fustei coboara sub genunchi, opteaza pentru o fusta cu talie inalta si alege o pereche de pantofi cu toc, fie el si de 5 cm.

Fusta este disponibila pe Quick24.ro, la pretul de 174.93 lei.

Pentru un look casual alege modelul unei fuste cu pense. Experimenteaza si alege culori tari, imprimeuri florale sau chiar o fusta cu model geometric! Combina intotdeauna o fusta cu imprimeu floral cu o bluza uni, alegand una dintre culorile imprimeului. Daca nu esti sigura pe alegerea ta, o bluza alba sau neagra te va ajuta in aceasta situatie.

Fusta este disponibila pe AmaFashion.ro, la pretul de 84.15 lei.

Citește și:

Fusta clos Fustele clos se aseamana mult cu fustele evazate si cele cu pense, fiind oarecum o combinatie intre cele doua modele. Din aceste motiv, le recomandam atat pentru tinutele office cat si pentru cele casual.

Fusta este disponibila pe TinaR.ro, la pretul de 139 lei.

Tu ce stil adopti?

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.