Setari Cookie-uri

Colectia primavara-vara TENSE & ANDREEA TINCU

Colectia primavara - vara 2013 semnata Andreea Tincu pentru brandul SENSE este inspirata de moda anilor 1950 si 1970.

“Nostalgic 50’s” este o colectie inspirata de look-ul iconic al lui Jackie Onassis si se remarca prin simplitatea si rafinarea liniilor, precum si prin aspectul ingrijit si ordonat al fiecarui detaliu.

Rochia tunica, rochia trapez, jachetele si fustele din tweed precum si rochia care urmareste linia kimono sau empire marcheaza stilul relaxat al liniei vestimentare. Cromatica este intr-un ton care degaja optimism, buna dispozitie, energie, pornind de la tonuri de roz pal sau ivoire si mergand pana la nuante indraznete de roz intens si corai.

Tot din aceasta colectie fac parte si sacourile sau jachetele din tweed care confera o nota distinctiva si imprima un aer elegant colectiei. Trench coat-urile cu taieturile inspirate din aceeasi epoca trimit cu gandul la look-ul personajelor de film ale acelor vremuri.

Citește și:

Detaliile articolelor vestimentare precum tighelele frumos rotunjite pe gulerele elegante, nasturii din plastic de marime medie, cretii, buzunarele aplicate precum si cele cu refileti dar si pliurile ascunse puse in evidenta de nasturii aplicati pe clape, releva nostalgia anilor ’50, incadrandu-se totodata in cerintele pietii actuale.

“70’s prints” reuneste printuri geometrice sau florale, o linie evazata a pantalonilor, bluze atinse de influente etnice, dantela si broderii retro ce amintesc de cultura hippie dar si de stilurile artistice efervescente. In colectie se regasesc de asemenea elemente inspirate de Papunya Tula menite sa sugereze cromatica, liniile si texturile cosurilor si impletiturilor traditional-africane.

SENSE isi propune prin intermediul creatiei designerului Andreea Tincu cat si prin aspectele conexe de ordin tehnic, de marketing, productie si retail sa ofere clientelor colectii bine structurate cu produse realizate la standardele de calitate cele mai ridicate. SENSE se afla mereu in cautarea noutatii, a materialelor expresive si a modalitatilor inedite de prelucrare.

Citește și:

Catalogul SENSE este disponibil in peste 12 magazine din tara, iar moda devine accesibila doar cu un simplu click: www.fashionsense.ro. In Bucuresti, magazinele fizice SENSE se regasesc in Galeria Comerciala Vitantis si in Galeria Comerciala Esplanada Cora Pantelimon.

Vizionare placuta


Kudika
2 Aprilie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.